Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Fuck.......! =)

Dragi moj ''blogek''…. (heheh, masovni stragac svih mojih stanica!)

…kada bi ti sada prepričavala zadnja 2 tjedan.. ne, ne mogu.. ne znam ni gdje ni kako bi počela… ukratko?... Zar «ukratko» postoji? Ne znam… pisat ću onako kako se osjećam – nepovezano…
… ima dobrih i loših vijesti…

….loša: ne mogu pisati sve što želim… skužila sam da ''posebna'' osoba čita moj blog.. ne želim da zna ''sve'' što u meni budi… =)

… dobra… prije 2 tjedna upoznala sam nekog ''posebnog'' heheh (ne govorim o ljubavi nego o duši).. ali ne ono bezveze posebnog nego «what the fuck!?» posebnog… proveli smo wuuuufff teško objašnjiva 2 tjedna i sada se nećemo vidjet mjesec dana… zakačila sam se, opako.. =) proživljavam službeno ovisničku krizu… to je ''loša'' vijest… intenzitet našeg «zakačenja» ne mogu opisivat.. nešto nikada prije doživljeno… vanzemaljsko.. hehe =))… ali, doslovno!bez pretjerivanja! Uz njega nestaju i mrvice luke… i to slučajno… ne znam zašto, jednostavno je tako...

… dobra.. nakon godina i godina i godina i godina i… ''preboljela'' sam luku… nalazim se emotivno u kutiji u kojoj nikada nisam mislila da ću s njime moći biti.. jednostavno, napustio ne moje nemirno tijelo… ne znam kako.. mislim znam.. ali ne vjerujem da je to moguće.. možda jer samo iluzija, varka.. ali, što ako nije? Zar sam stvarno ''slobodna''?!?!?! ili sam samo zamijenila ga drugim opijatom.. =))) znam samo da nakon 8 godina nije mi u glavi, a uvijek mi je u glavi… hehe.. 8 godina.. 5 prekrasnih, 2 teške, 1 koma godina.. NIKADA U ŽIVOTU NISAM MISLILA DA JE TO MOGUĆE, preboljet ga, i nije istina da vrijeme liječi rane, drugi ljudi liječe rane… ma ne baš, ali ne bi objašnjavala… mislim da sam ga ja već i prije preboljela sam ga nisam mogla «pustit» jer je on za mene bio ''bog''… a nije.. sretna sam....!

Tužna sam....! Heheheheheheh…. Nije mi dan dar strpljenja.. kada nešto želim, želim odmah.. a želim Njega "posebnog"… želim ga dostupnog (ne smijem mu slat sms ni zvat, his girlfriend's a spy..).. heheheh…. Al eto, on je far far away, out of reach.. NEĆU GOVORIT O FEELINGSIMA! Ali kako da odolim??!!... nisam veliki fan patetike.. zapravo, ne prakticiram ju baš.. ali… bu-hu..fališ mi do bola.. =)))) aaaaa…! =))))))

I'm going deeper underground
there's to much panic in this town...

STOP!....Nije Smak Svijeta..!....... al jeeeeeeeeeeeeeee………! =)

heheh.. ne vjerujem da ovo govorim: al, kad će to ljeto već završit..!? =))) heheheh.. ja gibam na more 03/08.. ko će dopilit do tada.. prvo ljeto u životu da nisam 2 ili 3 mj na moru!

nabrijana i hiperaktivna samo ću reć:

Stuck in the middle with you... =)))


Post je objavljen 25.07.2005. u 09:56 sati.