Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jezdimir

Marketing

Iako je Bojan mislio da griješi, Melisa je ipak prijavila ispit za rujanski ispitni rok + APDEJT

Skroz je ovo fora. To što je većina odperjala na pristojnu udaljenost od mašinerije. Čitaju me neki novi ljudi. Mogu pisati što god hoću. Možda izražavati smione Stavove. Ili trabunjati besmislene gluposti. Pa čak i autoritativno i argumentirano tvrditi nešto što je razvidno gnjusna laž. Napisati pjesmu, izraziti svoju nježnu nutrinu, kojoj oklop sazdan od ironije, sarkazma i lakrdijašenja uglavnom ne dozvoljava da se razmaše.

Noć je tako crna, (opis)
ja plaha ko srna, (poredba)
dođi da me kresneš (pusta želja)
i svjetlost uneseš. (metafora)

(romantično trotočje) posvećeno Jubavinajvećoj (romantično trotočje)

Ha! Maestralno! Totalni kopirajt by Jezdimir!

Crnci su prirodno gluplji od bijelaca. Muški su emocionalni saprofiti. Ja sam Maca Papučarica. Trgovački sud u Zagrebu je pogriješio - Severinin video uradak jest autorsko djelo. I like to move it move it.

Mogu pretvoriti ovaj blog u bilo što.

... u TV-kritiku...

Sinoć gledatelji od ispred malih ekrana opet nisu ostali prikraćeni za izvrstan filmski uradak s P. Brosnanom u glavnoj ulozi. Možda su na trenutak poželjeli injekciju reality-checka ravno u dupendaru, ali i na to su zaboravili kada je naš glavni junak veslao kroz jezero kiseline, vozio kroz metar duboku vodu, a potom i po užarenoj lavi. Nije nam uskraćena ni za nezaobilazna scena trčanja na nogama vulgaris pred rijekom užarene zemljine povraćotine, koja iz jednog kuta izgleda kao da se kreće brzinom od sto na sat, a iz drugog kuta opet vidimo kako protagonisti, iako za dlaku, sasvim uspješno eskiviraju nešto što bi predstavljalo prilično bolnu depilaciju. Pritom su zastali i spasili čak i psa. Bakinog. Baka je umrla. Pa nek su bar psa spasili za uspomenu.

... blog običnog domaćeg tinejđera ...

jučer smo bili vani Ž., B., K., T., A. i ja. došlis u i neki dečki iz a razreda, i onaj slatki šta svira gitrau! na kraju mi je bilo ful drahgo kaj me B. nagovorila da obučem onu majicu bez leđa :))))) bilo je fakat super, popila sam pet đusvotki, al onak puno više votke nego đusa.skorz smo bile otkačene, al ono totalno totalno lude! Ž. ima kameru na mobiću pa samj je nagovaral da slika malog slatkog pa nas je on skužio :))))) činilom se da mu je fakat drago! jedva čekam ponedeljak da ga vidim. joj tak sam sretna!!! kaj vi mislite, jel mu se sviđam ili ne???

... dosadni blog odrasle osobe ...

Jučer sam bila u šopingu. Kupila sam si tri majice. Jedna je zelena, ali, je onako paspulirana u žutoj boji, ima male rukaviće, druga je tamnoplava s dubokim dekolteom, a treća je bez leđa, ima prugice u rozoj, smeđoj i sivomaslinastoj boji (znam da zvuči grozno, ali u biti je baš fora). Bila sam na poslu, ništa novo, poslije toga s frendicom na kavi, malo po gradu, otišla na sladoled, i evo me sad pišem blog.

... blog-vijesti ...

- 'Provalili u Guzijolin Londonski muzej i ukrali gajbu šampanjca. Policija sumnja na kurdske separatiste.'

- 'Jesus Quintana prešao na ljetnu šemu. Očekuje se privremeni prestanak kompleksa koje njegovo svakodnevno sveznajuće pisanje izaziva u normalnim ljudima.'

- 'Jazzie zbog ocjene otišla u Stečaj-grad. Pozivaju se vjerovnici da u roku tri dana prijave svoja potraživanja u Narodne Novine'

- 'Nojzi promijenio dizajn. OPET. Ne, ne mislimo na ono od prije deset dana. OPET!'

- 'Jezdimir ide na more u srijedu. AVIONOM.'

- 'Otvara se natječaj za najgluplji blog godine - pozivaju se svi oni koji nemaju što za reći, a ipak to čine na užasno loš način!'

Ah, ta divna, divna sloboda!
APDEJT: Interesantno kako me gdin Najveća uspije kvalitetno nadzirati čak i iz zemlje zrikavaca, far, far away. Sad je našao za shodno tvrditi kako moja nadahnuta pjesmica o noći i svjetlosti (zapravo o vječnoj borbi svjetla i tame, dobra i zla) nigdje izrijekom ne spominje moju želju da me baš ON kresne.

'Ma daj, srećica, lupetaš, pa to se podrazumijeva, tko bi me kreskao osim tebe?! To ionako već svi znaju, da Jezdimira kreše samo i jedino jubavnajveća glavom i kitom!', pokušavala sam ga urazumiti.

'Ne, ne, pričaj ti to nekom drugom, mala, ovako kako si to formulirala, ispada da pozivaš sve te tvoje potentne i raspoložene blogere da te kresnu!', trućkao je on.

Ah, ljubav zbilja jest patnja.

Ergo, za dobrobit mira u krevetu, posvećujem stihove svojoj jubavinajvećoj.

Post je objavljen 24.07.2005. u 15:53 sati.