Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijeta

Marketing

Gdje griješimo?

Evo, napokon jedan post za mušku populaciju koja se znoji po teretanama i diže gomile čelika, oblikovanih u nešto što se zove uteg.

1.) Kriva težina utega
Prvo što napravite kada dodjete je grabite uteg kojim radi netko pokraj vas, zapravo uzimate prvi veći, jer ipak ste vi baja, glavni u selu, šerif, vođa smjene. I hop izraz lica iz podrugljivog smješka se mijenja u ozbiljan, spreman za sramotu kada to nećete uspjeti podici ni dva puta. I što ona radite....da bi ga podigli koristite inerciju i zamah. APSOLUTNA POGREŠKA!!! Tako se možete ozlijediti zato što je opterećenje na zglobove i tetive veliko, a i mišići nisu uopće izloženi nekakvom intenzivnom opterećenju. Tako ne pokrećete mišiće da se razvijaju, a ako se ne razvijaju čemu onda sve to.

2.) Odmor
I uspijete podići to nekako na zamah i odmah do prve mace na biciklu razglabate o teoriji relativnosti, štetnosti solarija i utjecaju sunčevih zraka na dudovog svilca. I kada vas odjebe brzinom asa Gorana Ivaniševića odete opet do onog prevelikog utega iz točke 1 i opet radite. No, dok ste razgovarali vaši mišići su se hladili, zato zapamtite, ako ne želite puknut mišić, pauza izmedju serija se mjeri u sekundama, ne u minutama.

3.) Budem sutra kompleks
Nakon bruke dan prije i bolova u mišićima zbog prevelikog utega kojim je nepravilno vježbano, odgadjate zakazani trening za taj dan za neki drugi, pod izlikom da nemate vremena. Ako si sami zadate termin i ne uspijete ga održati onda ste jednostavno nesposobni organizirati svoj život. Nema treninga 0 nema napretka

Eto, to sam vam 3 greške koje radi oko 90% ljudi.

Vidim da u mailu imam dosta upita, od sutra na blogu ću ih početi rješavati. Svi ćete doći na red...


Post je objavljen 23.07.2005. u 19:46 sati.