Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Za časopis "Vogue"

Najveća svjetska pop-ikona Madonna nedavno je u razgovoru za časopis Vogue izjavila kako nije ni blizu onoga što je bila na početku svoje karijere. Madonni se jako sviđa uloga požrtvovne majke i supruge, tako da je šiljaste grudnjake i bičeve zamijenila dječjim bočicama. Tko se još ne sjeća pohotne plavuše kako pjeva "Like a Virgin", ili seksi djevojke iz filma "Madonna: Truth or Dare" u kojem više no dobro glumi samu sebe.
E pa ta Madonna više na postoji, a slavna pjevačica želi da tako i ostane.

46-godišnja Madonna uživa u mirnom životu sa svojom obitelji. Njezin suprug Guy Ritchie, prema svemu sudeći, vrlo je zadovoljan promjenama koje vidi na svojoj ženi od kada se udala za njega. Madonna sada uživa u majčinstvu, tu i tamo napiše koju knjigu, ili za nju to napravi netko drugi. Ali to i nije toliko bitno. Nekad je samo bilo bitno zvati se Madonna.

"Još uvijek nemam snage pogledati svoje stare filmove. Bila sam vrlo sebična osoba. No, mislim da svatko u životu prolazi kroz period u kojem svijet oko njega ne postoji. Ali to ne može trajati vječno. Ponekad se zbilja divim sama sebi." - izjavila je Madonna u razgovoru za Vogue.

hvala Mislav za ovu vijest

*Sve slike iz časopisa VOGUE možete pogledati OVDJE.


Post je objavljen 23.07.2005. u 22:41 sati.