Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freestyler

Marketing

Posebna epizoda


Mungo Jerry - Summertime


a


Vrućinu ljetnog dana smjenjivala je lagano ugodnost večeri, hlađena laganim povjetarcem , koji je neznam otkuda, ali baš kao naručen našao za zgodno da se šeta i lahori kroz ulice vijoreći lagano i kroz moj mali restorančić, stvarajući najlijepši prirodni klima uređaj koji osim što je hladio sa sobom je donosio i mirise soli, mora i tko zna otkuda pokupljenu svježinu kišom okupane šume. Možda je negdje u blizini i kišilo, nisam imao vremena razmišljati o tome, jer moj restorančić je bio pun, gužva povelika, poznato društvo, meni izuzetno drago, sve posebni izuzetno rado viđeni gosti.

Za svjetloplavim stolom poveće se društvo naguralo oko Kristalne krune posebne žene koja nesebično oko sebe svojim porcijama dnevnih mudrosti širi pozitivne vibracije. U trenutcima kada mi misli krenu naopako dovoljno se sjetiti neke lekcije iz njene škole, ali i pozitivnih razmišljanja Inner Smile ili Circadian ili Yogagirl ili Didi ili Drugarice Matahari i uvjek bude bolje i uvijek poslije sa smiješkom na licu mislima ti plovi istina kako život je jednostavan i lijep.

Crveni stol je, gle simbolike pun ljubavi večeras
Mysteries, Tempora i Maslackica, predivno društvo koje svojim riječima na najljepši mogući način opisuje ono što ljubav donosi sa sobom, koliko li je samo osjećaja, strast, topline, davanja, primanja u tim slovima.....

U kutu se skupilo tiho društvo koje ima moć svoju neograničenu maštu slagati u tako predivne rečenice, u tako predivne priče, u tako osjećajne prekrasne pjesme. Imam sreću što sam na jednom mjestu skupio
Collisioncourse, Freethinker i E. Prangera već sada velike pisce, imam sreću što već sada veliki pjesnici Tanja i Katya su moji gosti.

Užitak je gledati kako se
Draguljče ko draguljče i Sunfire zabavljaju i svaka na svoj stvarno poseban način gledaju na svijet.

Oko plavog stola je neopisiva gužva
Domaćica iz pakla sa svojim neopisivo dobrim smislom za humor i istančanim okom za primjetiti sve, nevjerojatno istančanim glazbenim ukusom i sve to začinjeno lakoćom kojom uspijeva sve to iz sebe tako lako ispričati drugima je posebna kategorija. Društvo su joj uvjek jako zanimljive Brandnewgirl, Cookie, Laprdava i Jezdimir koju uvjek širom otvorenih ušiju i očiju netrepćući slušam.

Moj mali restorančić ima večeras posebnu čast ugostiti jednu istinsku veliku zvijezu
Jazzie znanu i kao dama s baushtele, koja svoju planetarnu popularnost zaslužuje u svakome pogledu.

Rock Roll je tu negdje, uvjek i svagdje zanimljiv sa svojim analitičkim i edukativnim razmišljanjima o životu i svemiru i svačemu.

Reina, e kako s njom volim popiti pivo i sjtiti se onih nekih davnih osamdesetih, kada smo bili dvije banke godina lakši.

Imam sreću što je
Trill digla palac u zrak, pa ju je put zajedno s obaveznim ručnikom doveo ovamo, jer toliko zanimljivih, vedrih i životnih pričica teško nalazite na jednom mjestu.

Presretan sam što je i
Pegy ovdje, kada ju pogledaš osoba sa izuzetno širokim kutom pogleda i izuzetno velikim radijusom interesa, pedantna, analitična, uredna, radišna, osoba s jasno izraženim stavovima u koje istinski vjeruje, pomalo i polemična jer i to voli. Zagledaš li se malo bolje otkrivaš jednu divnu, prekrasnu i toplu dušu duboku kao more i široku kao svemir, osobu u čijem društvu jednostavno uživaš, dušu u kojoj sam našao istinskog Prijatelja.

Na kraju spominjem stvarno posebnu
Plejadablue, teško je naći riječi kojima bi opisao to nevjerojatno smirenje i opuštenost koju doživljavam susreću si se s njenim pričama, stvarno posebno i nažalost mojim riječima neopisivo iskustvo.

Narvno ne spomenuh sve meni drage goste, ne namjerno, ne zamjerite.

Nešto kao obavjest:

Ljeto je i čitaoce priče mom Anđelu i one željnje novih nastavka molim da se strpe do prvih dana kraja ljeta, kada će se priča nastaviti. Do tada na ovome blogu će se pojavljivati neke sasvim druge priče, ritmom kakav ljeto ponudi, onaj tko navrati saznati će možda nešto više o meni, mojim razmišljanjima ili što ja znam što sve.....



Uživajte:)


Post je objavljen 23.07.2005. u 22:10 sati.