Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckies

Marketing

Usamljenost

Neman pojma zašto, ali zadnjih dana se osjećan uzašno usamljeno. Ne znan šta mi je, ali neman s kin normalno izać vanka, zabavit se. Nije da ne izlazin, zlazin svaku večer, ali mi je dopizdilo, jer uvik radimo iste stvari: sidimo na iston mistu, pušimo duvan za duvanom i bezveze pričamo, dopizdilo mi je, ali sutra je koncert TBFa i valjda će mi bit dobro...ja se toplo nadan. Zapravo znan u čemu je stvar...moj život j toliko dosadan da je i meni samome dosadan. A i znan šta mi fali, ono šta mi u godini fali 9 ipo miseci u godini...jedna osoba sa xx kromosomima. I to mi je užasno dopizdilo. Da uvatin zlatnu ribicu i iman 3 želje, išle bi ovako:
1. odgovor na pitanje u čemu je problem sa mnom;
2. Jednu osobu XX kromosoma koju ću volit i ona mene, s kojon bi bija duže vrime...
3. nešto nevezano za ovu temu (1 000 000 000 $, još 1000 želja)
Stvar je u tome šta nikad ne vatan ribu tako da mi su mi šanse da uvatin zlatnu ribice ravne tome da osvojin loto koji ne uplaćujen. Zaključak: Prema kompliciranom računu preko kojeg san izračuna šanse da upoznan nekoga ko će mi se svidit i kom ću se ja svidit u jednoj noći su: 0.56 %!!!
Ovo broj san bubnija, ali je približan stvarnom stanju, i to mu je vrlo blizu!! Ali tješin se...bit će bolje...oće kurac, više ne virujen ni samome sebi...
Toliko za danas!!!


Post je objavljen 23.07.2005. u 00:06 sati.