Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot4zove

Marketing

Prva minuta rođenja part II.

Tko nije shvatio o čemu se radi,sada ću vam reći,morate pročitati prvi dio posta to je ovaj dolje post prva minuta rođenja,tako se zove.

Prije nastavka ako vas zanima gdje nađem ove slike pa na google,e puno hvala što me potržavate,treba mi još komentara hvala puno :)))

Nastavak slijedi

Di smo stali...da sada oni izađu na kavu,i pričaju kao normalni ljudi,pričaju vam oni pričaju i sada odjednom kaže ova cura da ne mogu biti zajedno pa šta je sada upita se u sebi dečko koji radi na kasi :))),pa nije moguće dečko se skroz zaljubio da mu oči van ispadaju,a ona mu da nogu,otkrila je ona i rekla mu je da je ona u taj grad di žive di zapravo on živi,ona je valjda samo tu kod bake došla,i na kraju rekla da ona već ima dečka,i cura ga prevari,ali dečki mogu biti naivni!!! jer mu se ta cura dopala,a ona mu je zgodna i na kraju ispadne da nisu zajedno,sve zbog jedne cure.

Ima u svijetu puno,puno takvih slučajeva,možda ne istih ali u istom smislu.Šta mislite na kraju svega ovoga što će biti,sa dečkom,mislim on je recimo to tako bi nazvali glavni lik u ovoj našoj poučnoj priči,pa mogao sam i jučer ovaj tekst dovršiti,ali nisam jer da bude zanimljivije.

I na kraju ovoga post što smatrate o mome blogu,što smatrate o ovim postovima,molim vas podržite me,jer stvarno želim biti u cool blogovima,komentirajte,još nešto nisam spomenuo,neće me biti danas,sutra i vjerojatno u nedjelju(prekosutra)opet pišem novi post,ako ne u nedjelju onda sigurno u ponijedeljak,molim vas komentirajte i kako vam se čine ove slike???


Post je objavljen 22.07.2005. u 04:07 sati.