Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shock555

Marketing

SOTONJARE


Mnogo ljudi mi pripomenulo da brijem na bolesne stvari, da sam pedofil, sotonjara itd.
A nisu ni pomislili da silujemo malu djecu na oltaru uključujući i neizbježni image mladih i nevinih djevica, vezanih na našem (ne)svetom objektu rituala.

Da, mi pijemo krv životinja i palimo crne svijeće, a nakon toga imamo orgije sa kozama, svinjama, itd.

Na kraju krajeva, "normalni" i ponosni konformisti, tj. "razumni" čitatelji ovog predivnog bloga mogu zaključiti da sam stvarno u kurcu, psihotik, sexualni perverznjak i svi oni lijepi epiteti što im dođu u njihovu lijepu i pametnu, čistu od svih droga, moralnu i ispra(v)nu glavicu.

Jedino što mogu biti sretni je to što su uvjereni u to da se pridržavaju vrijednosnih pravila i da će ostali moći pomisliti kako su oni dobri ljudi, jer to je najbitnije, što drugi misli o tebi, zar ne? :)

Dakle, uživajte u ovoj lijepoj slici, a gotičari i ostali ponosni pseudo metal sotonisti nam mogu polizati stopala, drkati na naša lijepa lica jer nam nisu ni do koljena.

Ovdje vam je upotrebljen pravi pravcati corpse-paint kupljen u dm-u a odjeća je ukradena sa mrtvih leševa iz svježe oskvrnutih grobova.

Svi oni koji se smatraju sotonistima moraju se oblačiti na takav način, jer u protivnom nisu ovako cool poput nas. Btw, pentagram si možete nagurati u šupak ako ga prije korištenja niste stavili u svježu krv časne sestre.

OVDJE VAM JE OPISAN TIPIČAN DAN PONOSNIH SOTONISTA.



slika napravljena za vrijeme oskvrnuća groba i neposredno prije krađe odjeće sa mrtvaca čika Joze i gospođe Juliške.



na ovoj slici se uređujemo corpse - paintom, a poslije toga smo imali orgije.




i naravno, na kraju finalni rezultat, slika naših slavnih faca u krupnom planu:



BAŠ SMO HARD. NITKO NAM NIJE RAVAN. PRAVI SOTONISTI. PRAVI!!!...

Post je objavljen 22.07.2005. u 01:18 sati.