Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

United Nations Development Programme/Razvojni program Ujedinjenih nacija Bosnia and Herzegovina

POZIV ZA NATJEČAJ za studente umjetnosti i dizajna
Uredi Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Herzegovini i Srbiji i Crnoj Gori pokrenuli su ove godine Sub-regionalni Gender projekata s ciljem unaprijeđenja nacionalnih zakonodavstava i institucionalnih mehanizama za ostvarivanje i promociju rodne jednakopravnosti. U naredne dvije godine UNDP će, u skladu sa Strategijom za smanjenje siromaštva i Milenijumskim razvojnim ciljevima u ove dvije zemlje, između ostalog raditi i na podizanju svjesnosti o pitanjima ravnopravnosti spolova, a s ciljem jačanja dijaloga između vlada i drugih aktera, te pomoći pri provedbi postojećih i novousvojenih zakona iz oblasti rodne jednakopravnosti. Jedan od segmenata projekta je i kampanja podizanja svjesnosti o rodnoj jednakopravnosti putem medija, koja između ostalog, uključuje i seriju politički vidljivih promotivnih aktivnosti. U skladu sa projektnim planom i tekućim aktivnostima za ovaj projekt, UNDP poziva studente umjetnosti i dizajna iz Bosni i Hercegovine i Srbije i Crne Gore da dostave svoja idejna rješenja za slijedeće:
- dizajn logotipa regionalnog gender projekta;
- dizajn za poster, slobodan format;
- dizajn za afiše, slobodan format;
- dizajn i ideju za prijelom publikacija, formata A4 i A5.
Nagrada za najbolji odabrani dizajn iznosi 1.000 EURA
Menadžment tim Sub-regionalnog Gender projekta će izvršiti pregled i odabir radova. UNDP će biti otvoren i za mogućnost daljnje suradnje na ovom projektu sa najboljim autorom/autoricom.
Ciljani korisnici
Promotivni materijali i prateće publikacije će biti korišteni kao podrška aktivnostima UNDP-a i vlada Bosne i Hercegovine i Srbije i Crne Gore pri stvaranju zakonodavnog okvira i provođenju aktivnosti vezanih za rodnu jednakopravnosti, a namijenjeni su vladinim službenicima, civilnom sektoru, medijima, itd.
Zainteresirani kandidati/kandidatkinje moraju biti mlađi od 30 godina, državljani BiH ili SCG. Kandidati su dužni poslati svoje ideje u zatvorenoj koverti, sa štampanim predlošcima, izuzev postera, te predlošcima spremeljenim na CD-u.
Priloženi radovi se ne vraćaju. Odabrano rješenje će se otkupiti od autora/autorice.
Natječaj ostaje otvoren do 13.kolovoza 2005. Zakašnjele prijave neće se uzeti u razmatranje.
RADOVE SA NAZNAKOM „NATJEČAJ ZA DIZAJN” SLATI NA:
UNDP BOSNA I HERCEGOVINA
OPERATIONS
MARŠALA TITA 48
71000 SARAJEVO

Za dodatne informacije:
Tel: 033/276-800
E-mail: registry@undp.ba
Web: www.undp.ba

Promocija Bartuličina albuma 'Ludnik'

Livno - Caffeteria Piccaso PTC Forum u Livnu sinoć je bila pretijesna da primi sve poklonike glazbe livanjskog glazbenika Miroslava Miše Bartulice na promociji njegovog samostalnog albuma "Ludnik".
Uloga promotora Bartuličinog kantautorskog albuma pripala je prof. Stipi Manđerali, koji je govorio o naslovu albuma, ali i o glazbenom životu njegova autora i ostvarenjima koja su ostavila traga na bh. glazbenoj sceni, a posebno na grupu "Bolero". Govoreći o svome albumu Bartulica je kazao da je on rezultat 15 godina življenja u Livnu pretvorene u riječi i glazbu 10 novih pjesama.
Izdavač je novog Bartuličina CD-a za BiH Song Zelex, a za Hrvatsku i Sloveniju Agvarijus Records.
(Fena)


Post je objavljen 21.07.2005. u 21:11 sati.