Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

hladan tus;)

danas je bilo malo lakse, sto se vremena tice, cak je malo i kisa padala. ali ova vlaznost me ubija. vlaga je barem 50%. svaki najmanji pokret izaziva znojenje. uzas. pogotovo u sobama. pocela sam se tusirati hladnom vodom. a tip iz paragvaja kaze da je kod njih jos i gore...ja sam trenutacno u onom "podrumu", tu cu raditi zadacu. trebam promjenu ambijenta, a ovdje imaju i klimu. samo me malo nervira rap u pozadini, ali nema veze. imam ja sixpack i pase:)

zaboravila sam jucer napisati, ali nas TA(teacher's assistant) ili TF(teaching fellow), dawei, je otisao na tri tjedna u seattle. tip je kinez (prilicno sam sigurna) i tako je smijesan. mislim, bas je simpa. stavlja tocku iza svega sto napise, za brojeve, odnosno bilo sto napisano na ploc, kaze "this guy" i to sa tako slatkim naglaskom...svi smo jako tuzni sto je otisao. ovaj novi tip me podsjeca na tvrtka. te geste, ta kosa...samo par godina (nekih 15estak) stariji. i on ponekad stavlja tocku iza svega i kaze "this guy", ali to jednostavno nije isto. iako, nacin na koji izgovara "assume", sa tihim sh, podsjeca na daweia. ti kinezi se cijelo vrijeme smiju, pitaju da li idu prebrzo (canada flashback:)) i tako su ljubazni. a kad se pokusavaju necega sjetiti, odmaknu se malo, zauzmu stav mirno i razmisljaju. da...rekla sam D. za onu fakfejsovu "nezgodu" sa narudzbom i rekao da je da on ima nekih ozbiljnih problema. enivejs, saljem stricu razglednicu tamo pa...trebala bih u P.S. staviti "pozdrav mickey mouse clubu i svim clanovima" ;)

sinoc sam, napokon, procitala sweet thursday. svida mi se. trebala bih dovrsiti i east of eden. veceras je opet bio zanimljiv razgovor-o wc papiru. puno smjehova:) opet vidjela Nj., nista zanimljivo. u zadnje vrijeme bas i nemam inspiracije. tako da...do sutra. puno vlaznih :) pozdrava sa harvarda!

Post je objavljen 20.07.2005. u 01:34 sati.