Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gunter

Marketing

Tko ne želi biti milijunaš?

Ajde da promijenim temu za promjenu...
Ionako sam dotičnoj (inače mrzim ovu riječ- dotičnoj..) osobi poslao sms! Savjetujem vam isto ;)

Dakle, tko ne želi biti milijunaš/ica?

Image Hosted by ImageShack.us

Što to znači- sjesti pred Tarika i cijelu našu javnost i odgovarati na pitanja.... Znam neke koji se ne bi ni za što pojavili na TV, ne bi ni sjeli u publiku kao pratnja, a kamo li u onaj "vrući stolac".

Image Hosted by ImageShack.us

Imam doma knjigu, a i igru s onim karticama, znate, za TŽBM. Baš je fora! Realno, meni uspije jednom u deset-petnaest puta preći drugi prag. Tako da nisam baš neki znalac. Ali baš da se idem na pravom milijunašu okušati?? Teško! Iako, svatko bar jednom pomisli kako bi bilo...

Ljudi, postoji jedna uskovezana tema za ovu, a to je tema opće kulture. Što je to opća kultura, što sve spada tu? Je li opća kultura, jednostavno rečeno- ono što bi svatko trebao znati? Eee, toga se bojim... Tu sam vam ja jako loš. Jednom sam iz geografije (ne zemljopisa!) znao ama baš sve što sam trebao znati iz gradiva koje smo učili, ali profesor me pitao onako usput nešto općenito o 2.svjetskom ratu, nisam znao i dobio sam 2. Nemojte se pitati zašto sam dobio 2.. čovjek je bio dobre volje taj dan.

Image Hosted by ImageShack.us

A sad povratak na početnu temu. Najteži dio kod odgovaranja u dotičnom (grrr...) kvizu meni često znaju biti prvih 5 pitanja. Znate, one glupe poslovice koje svatko zna.... E, pa ja ih ne znam! Kad god igram radi zabave, cilj mi je prijeći prvi prag, onda sam miran.

"Tresla se brda, rodio se..."

Što ja znam što ili tko se rodio?! Miš! Da, miš, sad mi kažeš.... Ali ljudi moji dragi, otkud da ja to znam ako nisam nigdje čuo...... Ovakvih primjera ima puno, pa se neću više blamirat (jel se tako kaže? ;))

Znate li vi sve iz opće kulture?

Budite pozdravljeni....



Post je objavljen 19.07.2005. u 23:55 sati.