Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Nezrelost

Mark ima 37 godina, živi u Ohiu. Prije godinu dana je izišao iz closeta i rastao se od žene. Ima sina od 13 godina. Preko Interneta je upoznao osamnaestogodišnjaka koji živi na Filipinima. Zaljubili su se i otad svakodnevno komuniciraju preko Interneta. Mark je bio i u posjeti na Filipinima i bilo im je super. Filipinac bi htio doći u USA, ali ne može dobiti vizu. Marku je ovo prva i jedina veza i jedino seksualno iskustvo. Sad provodi dane chatajuci s Filipincem, a i s drugim ljudima, između ostalog s Pedrom.

Pedro je razočaran s lokalnom gay scenom, pa je svoje traženje savršenog partnera proširio na cijele Sjedinjene Države. Tako je nedavno bio u kratkoj vezi s nekim tipom iz Južne Dakote. A s Markom povremeno chata već godinu dana. Mark se sprema na godišnji odmor sa svojim sinom. Idu u Meksiko na tjedan dana. Pozvao je Pedra da im se pridruži da se konačno upoznaju. Međutim, Pedru je stalo do ovog tipa pa me pita što da radi.

Da razmotrim situaciju: tip živi stotinama kilometara dalje, ima sina od 13 godina, ima dečka na Filipinima, i nema nikakva iskustva, ni emocionalnog ni seksualnog. Hm, kakav savjet da dam Pedru? Koji ti je vrag??? Jesi li ti lud????? Suzdržavam se i pokušavam sagledati situaciju iz njegovog ugla. Ipak mu je stalo do ovog tipa, pa koliko god sve izgledalo nelogično i besmisleno, ljubav se razumom ne može objasniti.

Može li se uopće odvagnuti koliko emocija a koliko razuma treba unijeti u vezu?

Post je objavljen 19.07.2005. u 00:31 sati.