Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yavanna

Marketing

I sad ti imaj decka

Ok. Nije idila.
Ja radim, on studira. Ja sam jarac, on je skorpion. On sanja jednom imati zenu i djecu, ja ne sanjam imati muza i djecu.

Uglavnom se slazemo. Oboje smo vise manje pobornici zivotnog mota: zivi i pusti druge da zive, ali samo ako mi se to sprdne inace ja bi to, to i to.


On bi da cuje muziku dok je sa mnom, ja bi da je trava plava, ali sta.

I tako meni dodje dragi i pusti neki cudni cd. Nikad cula, losa snimka, nis se ne razme kaj pjeva i tako pitam ja (znate ono znatizelja ubila macku) no, dobro i kaj je to. Kaze on: To je cd od zenske koja mi se nekak dopada. Ima bend, pa da malo je los mikrofon, zato se nis ne razme. Hm, da.

Dobro rekoh, STA??

I tak sve skupa, on mene jako voli, al mu se dopada neka treba.

Totalni zbunj. Kaj radimo onda skupa? Ne, pa da, ali ono, pa bi bio s tobom, mislim da, (glupi smjesak), ali bi probao s njom otic na kavu. Znas zanima me. Mislim ipak on ceka zenu na bijelom konju, a ja ne znam jahati. Ma katastrofa.

Dobro. Nista stari ne da mi se prekidati. Od sad pa do desetog mjeseca bumo se igrali idile, a poslije odi kam hoces.

Sad eto, s obzirom da su njegovi otisli na more, zivimo kod njega. On se veseli pogledu na nase zdruzene cetkice za zube u njegovoj kupaoni. Izvadio je moju kozmetiku i poslagao po kadi, i to ga veseli. Namjestio nam je spavacu sobu, tak da je sestrin vellliki madrac spustio na pod i sredio sve okolo da nam bude lijepo. Dao mi je kljuceve, nagovara me da s njegovim autom idem na posao i sve se jezim od siline idile koju sam dobila.



Muskarci zaista znaju iznenaditi.

Post je objavljen 18.07.2005. u 09:38 sati.