Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Tu sam...nećete me se tako lako riješiti! :D
.

Dragi moji, doputovao sam danas na more, bilo je veselo, jučer kad sam izlazio iz Zagreba presrela me je najvećoa kiša u životu, hoće me to u zadnje vrijeme :=
Lijalo je doslovno ko iz kabla, brisači su radili na najbržem režimu ali nisu pomagali ni mrvice - sve vrijeme je staklo bilo zaliveno neprozirnim vodenim zidom!
Bilo je zabavno voziti autoputom između 15 i 25 na sat :)

Put je dakako bio je naporan, u moovingu sam bio neprekidno oko 30 sati i kad sam stigao na odredište prvo sam sa ljubaznim domaćinima razgledao ovo savršeno mjesto gdje su ljudi beskrajno ljubazni, gdje rastu veličanstvene palme i rascvjetane agave, gdje je predivno more, i gdje su sjenoviti parkovi, gdje je non stop sunce, i gdje su danju mir i tišina a noću lude zabave...onda sam odspavao pola sata, na pet minuta pogledao blog i odjurio na kupanac! :)

Drugih većih zanimljivosti na putovanju i nije baš bilo...noć, vožnja, stanka za wc i sendvič, pa opet noć, vožnja, rolanje Splitom u 4 u jutro i trajekt.

Jedino bih mogao izdvojiti dvije stvari:

Prvo: Saznao sam danas nešto šokantno: Znate li što je VAZDAZELENO DRVEĆE!!?
To vam je po novom pravopisu crnogorica (četinari i sl.), odnosno zimzeleno drveće, zamislite, klinci to MORAJU upotrebljavati u svojim sastavcima, zadaćama, referatim i sl!!
Šokiran sam, jedvo čekam nekog balavca nove generacije da mi kaže: "Daj mi iz pismohrana izvuci pismoslik onog natpisa o vazdazelenom drveću!"

Svašta! :)

Drugo je: Ne bacajte kune na onaj dvogled na trajektima, niš se ne vidi, trideset sekundi gledanja košta jednu kunu i dok shvatite kako to radi odu pare!
A nisam uspio uočiti niti jedam vitalan detalj na komadima na dalekoj jahti, nisam čak uspio skužiti ni da li su koke bile gole ili obučene!
Svašta, i to mi je neki moćni dalekozor, pih, kroz flašu bih bolje vidio! Obično bacanje novaca kažem vam ja! :))


Naravno, već sam danas uspio uoćiti nekoliko zanimljivih crtica...poput alternativne primjene hrane za mačke...ali o tome ću neki drugi put!

Pozdravlja vas vaš slani ddadd!

:-)

Post je objavljen 17.07.2005. u 22:38 sati.