Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riandworld

Marketing

Summertime...and the living is easy...

Eto, još jedna tiha i lijena ljetna nedjelja. Ovih prethodnih dana i tjedana bila sam stalno u trku, puno sam radila, što na poslu što izvan njega. Vrijeme je da smanjim gas, malo stanem na kočnicu.
Imam za izdržati na poslu još tjedan dana, a zatim idem tri tjedna na godišnji.
Jučer sam bila na kavi sa prijateljicama ujutro, pa sam malo obilazila dućane sa namještajem u potrazi za tabureom koji mi nedostaje. Nisam ih baš puno obišla…bila sam na Podmurvicama i Turniću, na kraju sam se zaustavila u Meblu, gdje nisam našla ono što mi treba, ali sam zato našla krasne pamučne prekrivače za krevet i kauč napravljene u Indiji za Meblo, lijepih boja, velike 225 x 250 cm, svaki za samo 170 kuna.
Danas sam bila na ručku kod mame, koja je došla u Rijeku jer je vrijeme za plaćanje računa.
Sada se odmaram, čitam Sophie Kinsella “I love shopping with my sister”. Nije mi se dalo ići na kupanje. Navečer idem u Opatiju, na Ljetnu pozornicu, slušati Randy Crawford.

Život ide laganica naprijed. Ovih me dana ima manje u stanu, manje na netu. No, čitati ću vas i pisati i dalje. Idućih tjedana moram malo obilaziti trgovine, u Rijeci a moram i skočiti malo do Trsta, moram nabaviti novi digitalac, malo se izvježbati i staviti ovdje slikice moje nove kuhinje, kao što sam i obećala.
Skočiti ću i na par dana u Umag, možda sa prijateljima negdje nakratko i otplovim…no, vratiti ću se (nemojte se, neki, prerano veseliti da ste me se riješili!). U biti, ja sam stalno ovdje negdje… I’m watching you!
Uživajte svi u ljetu, čitamo se, pusa!
Riječanka.



Post je objavljen 17.07.2005. u 15:30 sati.