Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bleedmeanocean

Marketing

I’ve got another confession to make,
I’m your fool.
Everyone’s got their chains to break,
Holdin’ you...

hvala bogu što se točka zatvara samo jednom. ne bi preživjela još jedno zatvaranje. a ne,ne. besplatna cuga. loša ideja. došla sam doma oko 6 i divim se sama sebi što sam budna. baš sam ponosna.
juče je bilo zanimljivo. da. vrlo. neke stvari su se napokon rasčistile, neke su se zapetljale, isplivale su na površinu šokantne činjenice and on top of it all dolazi pitanje... koji kurac sam ja radila snjim??! ne. koji kurac je on radio sa mnom??!! njemu treba curica koja mu može praštat laži i živjet u uvjerenju da ga voli i da je sve okej. oni su stvorili neku imaginarnu opnu ljubavi i uvjereni su da tako treba bit. nedaj bože da netko vidi njega kako priča sa mnom. tračevi se šire 3 puta 10 na osmu. to će nekako doć do nje. a ona njega tolko voli. i to je njemu dovoljno. on je takva budala da se uopće ne pita «a volim li ja nju?». joj djeco moja...
Has someone taken your faith
It's real, the pain you feel
You trust, you must, confess...

da, uglavnom... sjećam se šanka, šanka i kako smo bili na šanku. redanje žestica i eksanje uz neke glupe zdravice. "za budućnost! živjeli!". ah. i sjećam se plesanja na fet boj slima. i proljevanja pivom. odnosno-kupanja u pivi. i sjećam se njega, al to je sad manje bitno. i plesanja u autu se sjećam. sjećam se i motanja jointa i to bi bilo to.
sad bi ja išla na more da sapere s mene sve grijehe ali mi se ne da. ne da mi se ni disat.



Post je objavljen 17.07.2005. u 17:41 sati.