Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

razgovor ugodni naroda raznog

opet je pocelo ono susno razdoblje, ha? valjda ce se N. ubrzo domoci nekog kompa. jedan tip iz mog dorma je izbacen, zbog pusenja trave (prica od jucer). onaj mali, popunjeni ako-to-stavim-u-lulu-zajedno-s-duhanom-nece-skuzit tip. ah, kao da sva ta lova koju smo platili raste na drvecu. inace, ovaj dan sam pokusala provesti sto produktivnije, ali mi bas i nije islo od ruke. prvo sam bila probudena oko 5, od strane mojih cimerica i susjeda jer su tugovali odlazak tog tipa. probdjeli su cijelu noc. onda se nisam ustala kad sam trebala i propustila sam trcanje. naravno, poslije sam bila ljuta sama na sebe zbog toga. probala sam dovrsiti zadacu, ali nista od toga, pa sam vjezbala. ali danas je uzasno vruce i ne zelim nista raditi.

slusam pase...meeerinoooo... shoooo hot! moj drugi ldb. nije da itko moze zamijeniti onog prvog. ne, ne. ldb je ldb forever. tko bi ga mogao zaboraviti? nedostajat ce mi lost boys. mislim da nasa skola vise nikad nece imati jos jednu takvu kul/ne kul sacicu zgodnih djecaka:)

da, harry potter 6 je u optjecaju. jedan moj susjed je cijelu noc proveo citajuci knjigu. potteromanija je opet u punom tijeku. ludo. veceras su, a i sinoc, ovdje prikazivali treci dio film, ali nisam ni pokusavala razmisljati da to zapravo pogledam. drzat cu se ja dobrih starih knjiga. vidjela Nj., opet. cudo. nemamo bas o cemu pricati. nekako mi je...ne znam. nije netko s kim bih se pretjerano druzila. ali s vremena na vrijeme, ako moze srediti besplatan upad na neki koncert or sth...zasto ne?;) upravo slusam neku pjesmu od pasa koju nikad nisam cula. sa njihove stranice. zasto mi ovo nemamo? hm...iz kuta kruga...politika i velike rijeci. kao i uvijek:) sooooo nice. ajde, napokon sam se, barem malo, skinula sa sixpacka.

za vecerom sam pricala sa tipom iz kalifornije (smede oci) i jednim tipom iz afganistana koji vec cetiri godine zivi u americi. obojica su mi susjedi. pricali smo o ratu. nije bas neka radosna tema, ali...ovaj je pricao o talibanskom rezimu i tako...a amer nikada nije dozivio nista ni blizu ratu i niti ne zna kako zvuce sirene. bilo je zanimljivo. svedanin nije spavao cijelu noc pa je spavao cijeli dan, uglavnom, otisao je ranije sa vecere. zapravo, ja sam dosla bas kda je on bio gotov. damn. vise srece drugi put:) pozdrav svima u zagrebu i onima svuda okolo!

Post je objavljen 17.07.2005. u 02:16 sati.