Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

napokon je gotovo!

ne, nije gotovo ljeto. nije gotovo moje mucenje s matematikom. dovrsen je blog. barem sto se naziva tice. nakon dugog razmisljanja sam se odlucila za ovo sto upravo gledate, gore, na pocetku stranice. pocela sam slusati green day. da, promijenila sam plocu. napokon. sinoc sam imala cudan san. dobar, ali cudan. mislim da sam sanjala da sam bila s cimericinim deckom. weird. ali nije izgledao kao on. naravno, on je mickey mouse club clan. ovo je bio neki hibrid. ali san je bio dobar;) pocinje me hvatati apstinencijska. oni dani u mjesecu se priblizavaju...nazalost. cemu se nadati da ce kasniti kad jednom moram svrsiti s tim...

sinoc su dva tipa "optuzena" da su pusili travu. mislim, oni gore su ih pozvali na razgovor. ali ovi su pusili duhan (pomijesan s travom, ja mislim). uglavnom, mislim da su se izvukli. ali cimerice su bile cijelo vrijeme na rubu. ah, bilo je tako napeto:)

za sljedeci tjedan imam toliko toga za uciti, plus test u petak. nevjerojatno. da sam barem sad s vama. negdje na nekoj zabacenoj plazi kod sibenika;) that would be so nice. da, spoznala sam nesto veceras. onaj tip s lijepim smedim okicama me podsjeca na marijana. znate, iz osnovne? veceras sam se opet druzila sa susjedima. na veceri. bilo je zabavno. michael jackson je nepresusan izvor smijeha. i majmuni...i danas sam, po prvi put otkako sam ovdje, srela Nj., na rucku. malo smo pricali. kaze, nazvat ce me. mos mislit. samo da ja na kraju dobijem njegov broj moba. pa, ako ikad zatreba, tko zna...misija je i dalje u nepokretu. valjda ce se uskoro pokrenuti.

kako to da je matematicka olimpijada u meksiku? sigurna sam da se ludo zabavljaju. tekila+matematicki bogovi=ludilo:) ovom prilikom bih zeljela pozdraviti Dr. nadam se da ti je super! i tebi tkalca zelim ludo ljetovanje. puuuuuuno zabave;) sigurna sam da svi uzivate. nije ni meni tako lose:) pusa svima

P.S.tek sam sad shvatila kako pisem pusa na kraju svakog posta. deja vu anyone?? vidite sto mi je fakfejs napravio?? jedva cekam da ga vidim...(kazna se sprema:))

Post je objavljen 16.07.2005. u 02:11 sati.