Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meky

Marketing

Nagradna igra ˝Do odojka mukte!˝

Danas je pokrenuta najveća nagradna igra u povijesti Banana Cityja pod sloganom ˝Do odojka mukte!˝, naime pod generalnim sponzorstvom meky bloga biramo najvećeg muktaroša u Banana Citiyu, za sada je krenulo samo za trgovinu, a za birc još tražim podobnog gazdu koji bi ustupio svoj lokal za bojno polje.
Kao što već napomenuh, trenutno je startala nagradna igra samo u trgovini ˝Kod Lepog˝, prijave sakuplja lokalni trgovac Debeli, on je i žiri, te glavna spona između mene i igrača.
Ne znam s čim bi prvo počeo, s nagradama ili sa pravilima?
Prvo ću ipak nagrade, ovako:
muktaroš tjedna dobiva 7 hladnih, po njegovom izboru piva,
muktaroš mjeseca dobiva gajbu po njegovom izboru piva,
dok muktaroš godine, dobiva odojka i dvije gajbe pive.
Sada ćemo priopćiti i pravila, dakle, nagradna igra počinje sa današnjim danom 15.07.2005. god., prijave se popunjavaju u trgovini ˝Kod Lepog˝, kod trgovca zvanog Debeli.
Natjecatelji moraju biti punoljetni, od osobne opreme nije potrebno ama baš ništa.
Dakle kad Ste se prijavili, možete početi muktariti, svaka izmuktarena piva se prijavljuje na pultu trgovine.
Na kraju dana, muktaroš dana dobiva uvjerenje o uspješno izvršenom zadatku, najmuktaroš tjedna je naravno onaj koji ima više uvjerenja dana kod sebe i za to dobiva nagradu od 7 piva, te uvjerenje o pobjedniku tjedna, naravno, slijedimo niz dalje i tako isti sistem slijedi za najmuktaroša mjeseca, te godine.
E, sada slijede pozitivni i negativni bodovi, dakle svaka umuktarena piva vrijedi 2 boda, umuktarena piva za sebe i društvo vrijedi 4 boda, to su bili pozitivni bodovi.
Malo o negativnima, svaka plaćena piva samom sebi je –1 bod, svaka plaćena piva drugome je –3 boda po pivi, dakle ako platite sebi i još dvojici pivu to vam iznosi –7 bodova i niste nikakav muktaroš.
Najmuktaroš ne smije biti u minusu, ako se desi da niti jedan kandidat toga dana nema pozitivan učinak, naravno nitko ne dobiva uvjerenje o najmuktarošu dana.
Svako kršenje pravila podliježe diskvalifikaciji…



Post je objavljen 15.07.2005. u 21:19 sati.