Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna dobila ulogu u seriji EXTRAS

Najsmješniji čovjek na svijetu, prema Madonninom mišljenju, je Ricky Gervais, autor i zvijezda serije "U uredu", kojem bi kaže prala podove samo da je zaposli. On joj se smilovao.
Pop kraljica je rekla Rickyju da želi ulogu u njegovoj novoj seriji "Extras", a on je pristao, piše "The Sun". Ricky se s Madonnom susreo iza pozornice na humanitarnom koncertu LIVE 8(slika desno). Nakon što ga je Madonna pitala za ulogu, rukovali su se i on je rekao: "Svjesna si da je ovo usmeni dogovor".
-"Oboje su uzbuđeni i Ricky će držati Madonnu za riječ. Ona je veliki fan "Ureda" i bit će izvrsna u Extrasu."-kazao je izvor za "The Sun". Serija "Extras", u kojoj Ricky glumi besposlenog glumca - prikazivat će se na drugom programu BBC-ja od kraja 7. mjeseca.

A što misli Norman Juison(jedan od najpoznatijih redatelja) o Madonninoj glumi: Madonna?! Dajte, molim vas! Kako uopće procjenjujete zna li neko glumiti? Napune vam uši da je neko velika zvijezda, da ima slatku stražnjicu ili dobre grudi. Svaka čast Madonni, ali nije talentirana za glumu na filmu. Gušimo se od brojnih netalentiranih filmskih zvijezda!


Post je objavljen 15.07.2005. u 22:17 sati.