Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thenanny2dio

Marketing

4.4 The Rosie Show

*Zanimljivosti iz epizode
- Brenda Cooper je bila nominirana za Emmyja u kategoriji “Outstanding Costuming for a Series” za ovu epizodu.

- Videoisječak Hugh Granta koji se može vidjeti na početku epizode je stvarna snimka njegova gostovanja u Rosie O'Donnell Showu koja je bila snimljena negdje u isto vrijeme kad i ova epizoda “Dadilje”.

- U sceni kada Fran potpisuje autograme kraj limuzine, može se vidjeti Yetta – prava baka Fran Drescher!

- Fran Fine je u prvoj verziji scenarija nazvala Donalda Trumpa “milijunašem”. No on je nazvao producente i tražio da se izmjeni rečenica, jer posjeduje mnogo više od milijuna. Rečenica je na kraju izmjenjena samo da bi on bio sretan.

- Par zbog kojeg je Fran Fine bila otpuštena sa svog posla u emisiji “The Rosie Show” su pravi roditelji Fran Drescher, Sylvia i Morty Drescher, koji su gostovali u istomenom showu u vrijeme kada je ova epizoda bila snimljena.

- U sceni kada Yetta zamjeni svoj san sa scenom iz serije "The Dick Van Dyke Show", pokaže svoj odraz u ogledalu i kaže: "Gledajte, evo Millie!". To je šala, jer je Ann Guilbert (Yetta) glumila Millie u toj seriji.

- Zadnja scena također parodira seriju "The Dick Van Dyke Show", Fran glumi Lauru, Max postaje Rob, Niles postaje Melvin and CC postaje Sally.

Post je objavljen 28.07.2005. u 20:03 sati.