Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coconut1

Marketing

Na kafi

Joj, kako mi je večeras bilo lijepo. Ja i ove moje spaljuše iz razreda smo otišle malo do grada na kavu, znate, mi se moramo nać svako malo da slučajno ne propustimo koji trač(šala, mi nikad ne tračamo:). I tako, okupile smo se na fontanici i sad si mislimo di ćemo ić. Nećemo u neki šminkeraj, a ne bismo ni u neku penziju. I sjetile se mi...ajmo do Karoline. Dok sam ispijala svoj Nesić od vanilije, skužila sam jednog konobara, ne, nije da sam sad škicala konobare, nego u toj Karolini radi bivši od moje sestre, Danijel. Dok su oni još bili skupa, on je ful htio upoznat younger sis od svoje cure, ali, ja sam se uvijek izvlačila i nešto muljala, jer mi je bio bed, šta ću ja sad tamo s njima na kavi bezveze. Ionako se nisu baš često viđali i šta ću im još i ja biser samo da im smetam? Dobro, kako god, ja i taj famozni Danijel se nismo upoznali, jer su oni naposljetku prekinuli. I sad, gledam ja....tip potpuno odgovara opisu...crna kosa, zgodan, tamnoput. 100% je on. Već sam se mislila dignut i otić se upoznat i pozdravit ga, ali, prije toga sam seki(koja je by the way na rabu, šljaka i kad se vrati nazad u 10.mjesecu, idemo u šoping-za mene...hiiiiiii) poslala msg da sam joj vidjela Danijela i da je lijepi. Kad vidiš stiže poruka:"pusa titi! Danijel više ne radi u Karolini, tako da je to netko drugi.Ljubim." Ufff, zamalo se osramotih!
Bile smo tamo dva sata, pričale smo, zajebavale se, Jelchy je donijela slike, pa smo i to malo gledale. Na jednoj je slici bivši maturant, odnosno predbivši, uslikan s leđa na moru. Nice, very nice, a ja sam mislila da je neki žgoljo. A nije, nije:) I da! Još jedna stvar, ne znam koji je vrag, ali kamo god da se okrenem- svuda ljudi iz naše škole! Dok smo sjedile tamo, odmah stol do nas su bili oni tipovi iz 3., dobro, 4.razreda, šta ja znam i malo dalje od njih, neki golupčići isto iz 4.razreda. Boože.
Nakon kafice, navalile smo na sljadoljede iz McDonaldsa, i zamislite, opet se vratile na gat karoline riječke, zaposjele one metalne klupe što idu u krug i počele razmišljat šta ćemo obuć za Despin roćkas. Idemo u jedan fancy bar, pa se baš i ne možemo pojavit u trapkama i tenisicama. I taman je lijepo počeo padat mrak, nebo je bilo onako, mislim, znate kako nebo izgleda kad sunce zalazi i puhao je vjetrić, more se lagano ljuljuškalo i da stvar bude još romantičnija, u Karolini su pustili CD od Simply Reda, ah...rastopila sam se tamo na klupici. Samo mi je još falio neki markantan momak pored mene, ali, naravno, toga nikad kad trebaš. Evo, vidite, jedna lijepa večernja kavica i meni se raspoloženje odmah popravi i imam feeling da je sve super. Dobro, to bi bilo to.poosa

Post je objavljen 14.07.2005. u 00:07 sati.