Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/6lost6case6

Marketing

PUBERTETSKA KOMA!!!!!!!(čitaj:what the hell is going on with me)& the OTHER things

ovaj post zaslužuje naslov.to je tema o kojoj ću danas pisati(wow kak sam to brilijantno zaključila;-).
doslovno osjećam kak mi hormoni struje tijelom;svako malo se izderavam i pizdim,a onda se histerično smijem i onda je sat,dva ok pa sve ispočetka.ne znam jel je to pms ali prilično sam sigurna da nije.Inače ne pizdim zbog toga kaj ne prođem misiju u san andreasu,al sam danas fakat popizdila.počela sam lupat sa mišem,udarat šakom o stol(bila sam sama doma).i taaaaaaako....

ovo i nije prava tema o kojoj sam htjela pisat.htjela sam pisat o......NJEMU.vi nikad nećete saznati NJEGOVO ime,prezime ili nick(to je mjera sigurnosti jer ga neki od vas možda poznaju,a osim toga i posjećuje ovaj blog ponekad).neću vam pričati o tome koliko sam zaljubljena u NJEGA jer nisam ni sama sigurna.recimo da mi je ON sad najbliži No 1. u mom trulom(polako se oporavlja) srcu.

anyway,razmišljala sam o tome da mu kažem i skoro sam se odlučila,ali sam onda pomislila:što ako prohodaš s NJIM i ON ne ispuni tvoja očekivanja(iako ja osobno mislim da nisu prevelika),uništit ćeš jedno lijepo prijateljstvo,pa sam shvatila sam da to nije pametno.

& odlučila sam se što više zabavljati ovo ljeto a najesen kad krenem u zg....tko zna šta će se dogodit...

a pod ovim zabavljat se mislim;napit se što ćešće,barit što više komada i probati se ne navuć na pljuge:-)

sutra idem kod frendice na rodjendan.nagovarala sam ju da pozove dečke al ona je bila uporna i sad ćemo valjda imat ženski izlazak:-(.mislim nije to tak loše ali opet,bilo bi puuuuuuuno zanimljivije da možemo kurit dečke:-).

hmmmmmmmm..........mislim da je to sve.i sami ste iz ovog posta shvatili da sam duboko zaglibila u društvu prijatelja zvanih pubertet i hormoni.(oni osim što su moji frendovi i sviraju u bendu:-)stvarno su simpatični,samo ih morate bolje upoznati;-)

old goodbye:thank u 4 your attention,u may get back to your real life:-)

& BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG KISS svima koji su bili tako uporni da pročitaju do kraja ovaj besmisleni post:-x

Post je objavljen 11.07.2005. u 23:21 sati.