Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inicaaa

Marketing

Nofi postić... Duuugi postić... =)

Upravo moja frendica simple-girl spomenu RUKICU, NOGICU I BUHTRIĆA tj. trbušćića... hm... pokušat ću objasnit... ta trojica debila su dečki iz moje škole (sad 3 raz.). nogica je MOJ, rukica je SIMPLIN tj. josipin a trbuščić je MARININ tj. plavushin... hm a imena su dobili jer smo jednog dana vidjeli rukicu (koji tad još nije bio rukica) Image hosted by TinyPic.comkako se drži s curom za ruku! glupo znam ali nije moja ideja... khm... simple? :)) a ovi ostali pa kako ide rukica pa ti onda padne na pamet nogica e a trbuščić poularnije zvan buhtrić ili buh (novija verzija) =) jer ima malu škembu al ono... inače dečki su ful okej samo što su malo umišljeni, pogotovo nogica... al nea veze... zanimljivo da sva trojica idu zajedno u razred a s njima i DIGIJEV... on je full okej a znamo ga s mora kad smo shvatili da se zove domagoj... ali se ne zove nego njegov brat blizanac (duga priča)... neznam baš da vam to puno znači... ali simple su oni očito veoma bitni pa eto da joj učinim uslugu!!! =)
u petak je bilooo supač vani! ja i klara otišle prfo na cugu pa na školsko... tamo je bilo mac ljudi... imali su neš za pit a bome i za jest (bili su u getrou pošto nam je to odmah iznad školskog)... najela se ko debil bombona i naravno išla zajebavat svog dragog darija... =) klara (koja se spominje i kao naj frendica i koja komentira postove) se izbila ko glupača... ono nije puno popila aj ju je opalilo... he he he a jadan tota kad je ona ležala na njemu... on me jadan moli da ju maknem s njega... kako sam se smijala... tamo smo bili negdje do 23.00 pa krenuli doma (kao)... nagovarali su nas da ostanemo još ali ono... moramo bit dobri mamici svojoj... =p i tako krenuli mi doma i sretnem ja na stepkama alexa (tipa s kojim sam zabrijala prije 2 god. a nisam ga vidjela skoro 1 god.) i klara produži doma a ja ostanem pričat s njim... inače on je išao trčat... uuuuu... al kako je dooobar! nismo pričali niš posebno, onak kako ljubav i slično... i stalno si nabacujemo komplimente... (znala sam šta će bit) i oko 23.15 počne padat kiša i ja mu kažem ono da idem doma da me ne uhvati jako... eeeeeeeee.... a on pravi kavalir pa me pita dal ću da me otprati a ja ono ma neeeee ne treba... i ja ga zagrlim kad sam krenula i da ću ga poljubit u obraz a on mene u usta... ja ostala... wooooow! i počne padat kiša fuuul jako a ja i on se tamo žvaljakamo a on kaže ko u nekom filmu... ja ono; da baš... i krenula ja doma negdje oko 23.35 a o ostao trčat... ja po najvećoj kiši ko debil sama idem po cesti, a mene boli k... i ja se okrenem kad vidiš njeg iza trči za mnom... i ja počnem trčat... ko u nekom filmu... lllllllooooooooolllllll :) stanemo ispod nekog portuna... izlika nam je bila da pada kiša... ja mokra ko debil a on još više... i krenemo doma... kao javit ću mu se kad dođem doma a neam broj... eeeeee.... a sad je trebalo izlevatit staru...dođem doma i levam ju ko debil kao da smo krenuli mao kasnije pa da nas je uhvatila kiša pa da nismo htjeli doma a ona povjerovala... budala mala :) ... i tak otuširala se ja kad vidim ja da parkira neko ispod mog prozora... a ono moj susjed (ima 22 god i bio je na školskom) kako je jadan izlazio iz auta onako mrak a ja mu s prozora: susjed... usro se jadan skoro mu je mob ispao iz ruke. heh i on meni kao aj da izađem u portun malo... a ja ono aj malo... stara zaspala a ja pobjegla... sestra mi je ostala budna i svakih 2 min je dolazila da se boji buba... =)))))) nas dvoje smo neš pričali i zajebavali se... (on je ful okej) i gledam ja na sat a ono 2.15... ja ono jebote bilo me strah da se stara ne probudi... i ošla ja doma... bila na četu do 5.00 sa šapom i leskom! kizzzzaaaaaaa... ludi su.... i onda staroj zvonio sat da se digne na posao a ja brrzo gasi sve i zaspala... heh... bilo je stvano ludo! ša ne? =)
a subotu isto bilo okej ali... ne bolje neg u petak!!!! ja frlanka i klara išle na biljar i cugu u xxl (već spomenuti klub u volim/ne volim)! i onda do školskog... nije bilo nikog posebno (svi su se pokupili u točku i apolon)... došao mi je i susjed... =p zajebavali smo se a oko 22.30 su matija i bubač otišli po cugu...
hma........ šta kažte petak 100 puta bolji a? a tako vam je to nije bitno koji je dan nego ekipa... kako je vama bilo za vikend??? e i još neš: DOBILA SAM FAKIN STVARI PA NEMREM NA MOREEEEEEEEE!!!! danas sam spavala cijeli dan (u zamjenu za petak) =), probudila sam se maloprije.... jebem ti baš sam ponosna ... ovo je stvarno najduži post... nisam normalna... heh......... aj užiwajte i vi ko i ja jer je meni stfano SSSSSSUUUUUUUUPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRR!!!!
ppppppppoooooozzzzzzz svima i naravno kkkkkkkkkiiiiiiiizzzzzzzaaaa o bože puca me... =)))) VOLIM VASSSSSSS......... !

Post je objavljen 10.07.2005. u 22:59 sati.