Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

I Wan't Ye For Pirate Army, part II

Rat za Mongoliju: Standing on The Shoulders of Giants

PirateArmy

Novačenje je u tijeku. Konji su, zahvaljujući generalu Paussu, spremni. Svi vi koji ne znate o čemu ste radi, pogledajte naslov niže od ovog kojeg upravo čitate, i pridružite nam se. Možete izgubiti samo svoj život, a steći vječnu slavu.
02.08.2005., plovimo za Mongoliju i ispisujemo nove stranice povijesti! Jednoga dana će te svi vi koji se prijavite moći pričati unucima (ukoliko preživite i/ili ne zaradite kakvu spolnu boleštinu putem) kako ste junački borili za hir neke skupine ljudi koje zapravo niste nikada upoznali. Nije li to vrijedno borbe... Nije li to vrijedno umiranja?
Zapitajte se, da li ste ikada bili tako blizu besmrtnosti (a da niste bili napušeni)?
Siguran sam da niste.

***

Inače, pripreme za rat teku po planu. U konspiracijskom ozračju svoga stana upravo radim na sastavljanju pisma, tj. službene objave rata, koju ćemo neposredno prije napada poslati na email KP Kine i Ruske Vlade (God Bless The Internet). Tekst objave rata objavit ćemo u sljedećih nekoliko dana na blogu. Uglavnom, plan je sljedeći (pay attention, I shall say this only once):

1) Blitzkrieg na Sljeme, najviši vrh Medvednice – zauzimanje ovog bitnog geostrateškog punkta omogućit će nam kontroliranje čitave sjeverne Hrvatske
2) Osnivanje 'Slobodne Kraljevine Sljeme', sa sjedištem u planinarskom domu 'Runolist' (čije imperijalističko ime, koje označava jedan neautohtoni cvijet koji ni ne raste na navedenoj gori, ćemo prvom prilikom promijeniti u 'The Scurvy Dog & The Wooden Leg')
3) Aneksija Zagorja – oslobodit ćemo Zagorje i ostvariti zagorski san još od pogibije Matije Gupca; grupe zagorskih pobunjenika unovačene iz lokalnih plemenskih zajednica pridružit ćemo našim osnovnim snagama
4) Sjeverno od Varaždina spojit ćemo se sa slovenskim gusarima i izdati ih za alkohol i hranu
5) Kad dođemo do granice pitat ćemo za upute do Mongolije

Kao što vidite, plan nije nimalo jednostavan i bit će nam potrebna sva sreća ovoga svijeta. Oko početaka napada još se nismo usuglasili (to je uglavnom zato što ja pišem ova sranja bez da drugima govorim hehe), no konsenzus će biti uskoro ostvaren, uvjeravam Vas. Našu rastuću vojska podijelit ćemo na nekoliko brigada, a svaku će voditi jedan od članova posade 'PMS Lady Anerol'. Za prve časnike uzet ćemo ljude koji se prvi prijave.

Još jednom napominjem da se prijaviti možete klikanjem na link 'Komentiraj' niže od ovog teksta. Molimo Vas da prije poduzimanja bilo kakve daljne akcije pročitate prethodni (jučerašnji naslov), koji se nalazi ispod ovog, kako bi shvatili temeljne motive iza ove drsko hrabre akcije. Hvala i Godspeed!

PS: Na skorašnji pohod svako nosi sam svoj alkohol. Mi se brinemo za ostalo. Nakon određenog perioda služenja u vojsci, veterani imaju pravo na dobivanje posjeda po izboru. Heh, pošto se radi o čitavoj Aziji, imat ćete plenty to choose from. Period služenja odredit ćemo naknadno, a sve u svrhu da vas prevarimo. Hvala na pažnji. Sad zaboravite ovu zadnju rečenicu! Zaaaabooooraviiiteeeee...

Cpt. Black Adder,
Potkralj Zagorja i Princ-Regent Slobodnog Sljemenskog Kraljevstva'-wannabe






Post je objavljen 10.07.2005. u 19:01 sati.