Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apstinent

Marketing

Pretumbacije

Nije me bilo tjedan dana jer zbog pritisaka nemam ništa pametno za napisati. Dakle, bili su ovdje roditelji mog dragog i cijeli koncept svadbe okrenut je naglavačke. Kako sada stvari stoje, ipak se nećemo vjenčati u Zagrebu nego u Makarskoj (točnije Tučepima)... Danas bi nam trebali javiti kako stvari stoje s terminima. Što se mene osobno tiče, to mi odgovara; sviđa nam se crkva, manji su nam troškovi jer ćemo i vjenčanje i svadbu organizirati isti dan (time nam je manji i stres), a činjenica je i da ćemo najmanje snositi organizacijski teret jer će većinu posla morati obaviti njegovi roditelji. Uostalom, Makarska je daleko romantičnija i opuštenija nego Zagreb...
Jedino si ne mogu pomoći jer me boli želudac od papirologije. Imam osjećaj da mi vrijeme vrtoglavo leti...

Na poslu gužva. Kolega mi je otišao na godišnji i bit ću dva tjedna solo. Pri tom su pretumbali i naše regionalno izdanje (uveli su Vama na odmoru), pa se mijenja cijeli koncept posla. Kad sam se jutros probudila, mislila sam da je ponedjeljak - napeta sam kao puška. U svemu tome samo me tješi to da ću napokon poslagati sve što mi u posljednje vrijeme izaziva grčeve. Radim već šest mjeseci kao urednik, a ovakve situacije pomažu u svojevrsnom dokazivanju - više sebi nego drugima.

Što se tiče mojih pretraga, sve je čisto. Samo su mi u urinu izolirali Escherichiu coli u prilično visokom postotku (10 na petu...). Morat ću piti antibiotike i čajeve, ali isto tako je pretpostavka da ona nije izazvala blighted ovum - ona može zakomplicirati trudnoću ukoliko postoji plod, a kod mene ga nikada nije ni bilo... Također, nije nađena u cervikalnim brisevima koji su čisti, što govori tome u prilog. U kolovozu se vraća dr. Zlopaša s godišnjeg, no vjerojatno ću kod nekog otići ranije.

Po pitanju leteče džezve - buduća svekrva je u njoj grijala vodu i ništa joj se nije dogodilo. Ipak, kupit ću drugu čim se dočepam dučana :)

Ako ništa drugo, počela sam normalno spavati. Svaki dan odvalim minimalno sedam sati, pa mi se ipak snaga koliko-toliko vraća...



Post je objavljen 10.07.2005. u 08:02 sati.