Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sentimento

Marketing

hmmm....

ŽENA BIK
(JA)
Realna i blaga, prijateljski raspoložena prema svakome, žena Bik uvijek zna što hoće. Ona je vrhunska kombinacija osobina koje se mogu naći u jednoj osobi, a takve osobine muškarci traže no rijetko nalaze. Biti ženom za nju ne znači obavezno očijukanje i ona neće hiniti da je slaba kako bi postigla svoj cilj, jer njezina otvorenost i poštenje ne podnose nikakvih uobičajenih ženskih trikova ili suza.
Za razliku od podanica Ovna ili Lava, ona se neće smesti kad se njezin muškarac bude otvoreno divio nekoj drugoj ženi, ali postoji granica koju ne treba prijeći u izazivanju ljubomore. Razjarena žena Bik je rijetkost, ali ako se razbjesni, to je bijes koji ćete pamtiti.
Krase je zdrav razum i sposobnost da zahvati srž problema. Apstraktne i filozofske rasprave nisu za nju: da bi je predmet zainteresirao, mora zbučati veoma razumno.
Ona cijeni zadovoljstvo što ih pružaju materijalna dobra, voli udobnost u vlastitu domu, dobru trpezu i lijepe stvari. Njeguje jednostavan stil odijevanja katkad obogaćen skupocjenim detaljima. Veoma joj je važno ostaviti dobar dojam.
Na ljubavnom planu, u njoj se krije ljubavnica upućena u sve tajne erotskih igara, i kad se ne bi često suzdržavala zbog svojih konzervativnih načela, mogla bi joj nedvojbeno pripasti titula najupućenije ljubavnice Zodijaka.(ovo nije loše..(cerek)
Njezin izabranik mora biti čovjek kojemu će se ona diviti, a prednost će imati onaj koji će joj pružiti dom u kojem će zablistati svim svojim odlikama.(tako je)
Žena Bik je oličenje gostoljubivosti i ljubaznosti, njezin je dom harmoničan i uredan, i u njemu svatko može naći utočište.(ma hvala hvala..o urednosti o tom po tom):)

evo ovo je ka iz Nostradamusove knjige o horoskopskim znakovima

E, PA SAD ..KOLIKO JE POGODILO, NEZNAM BAŠ..
procjenite sami..


Post je objavljen 09.07.2005. u 20:01 sati.