Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/extraterrestrial

Marketing

Dokazi

Znam da mnogi od vas nevjerujete u njih i da nikada nećete ali ako samo malo razmislite i sjetite se koliko je sve ovo zapravo veliko, ovaj tzv. SVEMIR, shvatit će te da ne možemo biti sami jer bi to bilo uzaludno traćenje prostora.U svemiru ima više od 100 milijardi galaktika, a u svakoj nekoliko bilijuna zvijezda što znači da u svemiru ima više od 1 000 000 000 000 000 000 000 000 zvijezda,a oko njih kruže planeti, i Zemlja ne može biti jedini planet na kojemu se razvio inteligentan život.A još ako postoje i paralelni svemiri onda je naša samoća opasno uzdrmana.Neki događaji koji upućuju na njihovo prisustvo su napisani na desnoj strani, a ja ću sada napisati neke rečenice iz Biblije za koje neki znanstvenici misle da su dokaz njihovog postojanja tj. da su nas posjećivali mnogo prije nego što se to danas misli i da su ondašnji stanovnici njh prozvali bogovima jer su koristili nepoznatu i čudnu tehnologiju koju nitko nije mogao objasniti pa da je tako i nastala vjera u Boga.

Godine tridesete, četvrtoga mjeseca, petog dana, kad bijah među izgnanacima na rijeci Kebaru, otvoriše se nebesa.
Pogledah, kad ono sa sjevera udario silan vihor, velik oblak, bukteći oganj obavijen sjajem; usred njega, nešto nalik na kovinu. Usred toga četiri bića slična čovjeku; u svakog od njih četiri krila, noge im ravne, s stopala kao u teleta. (Ezekiel 1: 1-7)

Dok ja promatrah, gle: na zemlji uza svako biće po jedan točak.U kretanju mogli su ići u sva četiri smjera a nisu se morali okretati. (Ezekiel 1: 15-19)

Uto me duh podiže, i ja za sobom čuh tutnjavu.Slava se Jahvina podigla sa svojeg mjesta.Čuh lepet krila onih bića-udarahu jedno o drugo-i snažnu škripu točkova što se sa njima kretahu, i zaglušmu jeku jakoga glasa. (Ezekiel 3: 12-13)

Kad su se ljudi počeli širiti po zemlji i kćeri im se narodile, opaze sinovi božji da su kćeri ljudske pristale, pa ih uzimahu sebi za žene kad su god htjeli. (Knjiga postanka 6: 1 i 2)

U ona su vremena-a i kasnije-na zemlji bili nefili, kad su božji sinovi općili s ljudskim kćerima pa im one rađale djecu.To su oni od starine po snazi glasoviti ljudi. (Knjiga postanka 6: 4)

Ima još dokaza koje će napisati jednom drugom prilikom.


Post je objavljen 09.07.2005. u 18:45 sati.