Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Najveća ponuda u povijesti Nogometa

Gerrard je izabrao ostanak na Anfieldu, ali Abramovič zbog toga nije pao u depresiju, već se okrenuo novoj 'žrtvi'. Prebogati tajkun spreman je platiti stotine milijuna eura za Ronaldinha.
Vlasnik Chelseaja ponudio je Barceloni čak 120 milijuna eura za njezinu brazilsku mega-zvijezdu, tvrdi talijanski list Corriere dello Sport. Prema istom izvoru, Rus je samom igraču ponudio ugovor na devet godina s ukupnom plaćom od nevjerojatnih 140 milijuna eura...


Ronaldinho (25) je u Barcelonu došao 2003., a ugovorom je vezan sve do 2010. Ako su navodi talijanskog lista točni, to je najveća ponuda za jednoga igrača u povijesti nogometa. Dosad je najveći transfer bio onaj iz 2001,. kada je Zinedine Zidane iz Juventusa u Real Madrid prešao za ukupno 76 milijuna eura.

Ronaldinhov menadžer, ujedno i brat, tvrdi da nema pojma o bilo kakvoj ponudi iz Londona, 'iako u nogometu morate biti spremni na sve'. No, poznati španjolski Radio Cope uvjerava slušateljstvo da su Chelsea i Brazilac sve dogovorili, još se samo čeka Barca...

Liverpool se sprema za obranu krune

Steven Gerrard produžio je vjernost s Redsima do 2009. godine. Pregovori su bili dugotrajni i puni preokreta, kapetan Liverpoola nekoliko je puta najavljivao odlazak, 'u rukavu' je držao izdašnu ponudu Chelseaja, ali je na kraju izjavio: "Nisam mogao otići, previše je tu emocija..."

U prijevodu, klupski čelnici pristali su miljeniku navijača tjednu plaću povisiti s 80 na 100 tisuća funti...

Prvaci Europe ugovor su produžili i i s izvrsnim stoperom Jamiem Carragherom, a ovih dana će u Švicarskoj na pripremnoj utakmici Dinama snimati i Boštjana Cesara.

Ni to nije sve. Luis Figo već je sve dogovorio s Redsima, ali konačnu finalizaciju transfera (zasad) priječi Real Madrid.

Iako su Madriđani Portugalcu prvo rekli da može slobodno otići, u međuvremenu su se predomislili i traže tri milijuna eura odštete. Vjerojatno će se zainteresirane strane u dogledno vrijeme naći na pola puta...



Post je objavljen 09.07.2005. u 11:02 sati.