Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/didarogo

Marketing

kako se i meni kao i mnogima od vas približlio vrijeme kad ću biti puno rjeđe uz comp. evo sad ću postaviti predmete za šestu i sedmu godinu školovanja i možda još ponešto što mio padne na pamet!

"VI razred"
kontrola snova
I - Čing
tarot
kabala
alkemija
traganje
ritualna magika
okultna botanika
seksualna magika
astralni radovi
izborna

"VII RAzred"
isti je kao i šesti

novi su dakloe predmeti I Čing kojeg se naziva i I King, Tao te King pa i Ji Džing, kako nisam prošao obuku iz toga predmeta ne znam koji je nazvi točan a ovaj sam stavio jer mi se najviše sviđa, jer kad čovjek ne zna što bi najbolje mu je slijediti put srca, tako kaže i Don Juan koji će biti svakako jedan od autoriteta za predmet Okultna botanika, kojeg također nazivaju i kemognoza ali mi je to izgledalo previše komplicirano i nerazumljivo (sad ćete reći a kao da ti je ovo prvo razumljivo). Pa barem se može razviditi da se radi o bilju pa i o njihovom okultnom djelovanju, a djelomice toga ima i u mojim rpvim postovima po kojima sam posato čuven i slavan, kh kh....
Drugim riječima u okultna botanika bil abi neka kombinacija (ako ćemo se držati Hogwarts podjele) predmeta koje su predavali Snpae i prof. Sprout, dakle kao prvo botanika kako prepoznati, uzgojiti i inače botanički tetirati neku biljku, plod korijen itsl, a zatim kako se njima služiti u daljnjoj obradi, spravljati mješavine, napitke i slično.
O Tarotu, najvažnijoj mapi Univerzuma moglo bi se pričati satima, povezan je s Kabalom i Astrologijom a poput ove potonje danas prilično porfaniziran i stjeran u kut i koš s raznim babarijama, što je svakako razlog više da ga se proučava kako spada.

kako nije bilo nikakvih poštenih prijedloga za ime, neka natječaj ostane još uvijek otvoren. Također bih iskoritio ovu prigodu za ispriku maloj punkerici i spalyenoj jer ne mogu nikako očitati njihovwe stranice ni ostavljati komentare pa da ne misle da ih ignoriram

Post je objavljen 08.07.2005. u 18:38 sati.