Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goal

Marketing

Robinho trazi ispisnicu iz Santosa... Figo ide u Liverpool???


Robinho

Cini se da mlada nada Brazila i Santosa definitivno zeli otici iz kluba, i to ravno u Real Madrid. Celnici Santosa ga ne pustaju, kazu da ima ugovor do 2008. godine i zele za njega 50 miliona a Real nudi upola manje. Medjutim Robinho vise ni ne zeli igrati u njemu. Vise ga je izgleda zaintrigirala cinjenica da ga Ronaldo poziva da igra s njim u napadu nego ostana u svojoj zemlji. Zbog toga i Michael Owen trazi potvrdu da ce dobiti minutazu u sljedecoj sezoni ili odlazi. Navodno je Manchester zainteresiran, no u posljednjih nekoliko dana suska se da je Barcelona ozbiljno zainteresirana za njega, pogotovo sto su izjavili da im Saviola ne treba. Eto'o ne moze sam u napadu, istina ima Larssona za partnera ali on je i star i vec je podlozan ozljedama tako da Owen i ne zvuci lose za katalonski klub. I eto, cijelu tu reakciju je povukao Robinho, a ako on ne dodje, Owen 99% ostaje u Realu.
Iz Reala je otisao Santiago Solari, pouzdani lijevi krilni igrac koji se zaputio u Inter u kojem ce se sa Kily Gonzalesom boriti za svoju poziciju.



Jos jedna bivsa zvijezda Reala trazi novi klub. Rijec je o Figu koji oce da ode bilo kako, Liverpool je zagrizao ali su se Madridjani predomislili koji su ga htijeli dati bez obestecenja i sad umjesto toga traze za Figa 3 milijuna eura sto naravno Liverpoolu nije drago. Da li ce se nekako dogovoriti ostaje da vidimo u sljedecih nekoliko dana. Cinjenica je da Liverpoolu treba sredine terena, u kojoj je ostala praznina odlaskom Biscana i Smicera. Zendena su doveli, jos im Figo treba.



Ostalo: Jari Litmanen odlazi u Malmo, pred kraj karijere odlazi u slabiji klub sa kojim ce pokusati da dohvati Ligu Prvaka. Ima opciju u ugovoru da ga moze produziti do 2006 godine sto ce sigurno uraditi uspije li se Malmo plasirati u LP.
Julio Baptista, veoma trazeni napadac Seville na izlaznim je vratima svog kluba buduci da nije htio produziti ugovor za trostruko vecu placu. On je vec jednom nogom u Arsenalu koji je ponudio 6 milijuna funti no ponuda je odbijena. Medjutim izgledn je za ocekivati da ce Arsenal podignuti cijenu na 9 milijuna koliko traze celnici Seville. Arsenal je vec doveo prvo pojacanje u liku mladog Bjelorusa Aleksandra Hleba.
Craig Bellamy je u ozbiljnim pregovorima sa Blackburn Roversima, koji imaju najvise sanse da ga dovedu. Bellamy se nasao u nemilosti managera Newcastla Grega Sounessa poslije ostrih izjava na njegov racun.

Za kraj, jedan zanimljiv link,, hahaha o ovcama.

Dosta za sada,,,,
Rodman




Post je objavljen 08.07.2005. u 15:18 sati.