Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/downgrade

Marketing

rags and bones

hihi.. dani tako brzo prolaze, i bliži se more.. supač :) nisam dugo pisala, a ne da mi se.. ima već skoro tjedan dana da sam bila na NoMeansNo ali još mi je friško, jer i bilo je toliko super. nemam fotke, slikali smo samo sa mobom, a nisu niš posebno ispale. tražim po netu i uopće nema puno, a tamo je toliko ljudi blicalo.. nadala sam se da će nešto od toga i završiti na blogovima i po netu :( šteta. ali nisu slike te koju mogu to dočarati.. a dan prije je isto bio predobar izlazak, spunk po običaju, smo što su nas dj i njegova ljupka frendica Ljerka skoro oženili :)) nedjelja, koliko je se sjećam.. je bila odlična.. roštilj na viksi od frendice sa posla na Kupi. i kupala sam se u rijeci nakon više od 10 godina kad sam se kao mala stalno kupala na Uni.. zaboravila sam kako su rijeke brze i da ne možeš plutat na leđima jer ćeš završit 300m nizvodno :)) sad sam se prisjetila, nisam naravno imala tu snagu da plivam natrag pa sam ko pravi luzer izašla van. i opet sam se prisjetila da nikad nikad ne sjedam pijana kod pijanog frenda u auto ić tražit pljuge u nedjelju u 6 popodne u najvećoj selendri.. nismo se okrenuli na krov, to sam se samo molila.. užassss.. dobro je sve prošlo.. povratka doma se ne sjećam, mislila sam da sam spavala, ali veli mali da nisam, nego da sam ga navodila na krivi put, u krivom smejru sam čitala kartu hehe. a dan poslije nakon 4 sata spavanja ubitačan ponedjeljak na poslu, uz mamurluk :((
jučer smo išli kupiti šator za italiju, jer onaj koji mali ima je malo premali za nas dugonoge. i malo smo se zanijeli i kupili šator za 4 osobe koji je ogroman (kuća!) haha.. jučer smo ga raširili u mom vrtu i super je, ali zaista prevelik, tak da ga mijenjam za nešto manji, onaj za 3 osobe :)) ali barem je dovoljno visok da se mogu normalno sjest u njega i presvuć se npr. znam koliko sam imala komplikacija sa tim u motovunu nekad.
nemam dojam da je petak, ovaj tjedan je bio malo prenabrijan za mene. u ponedjeljak sam radila 11 sati u komadu, a u utorak imala tri ispita - dva prošla, jedan pala, nije loše. sve skupa 3 na ovom roku.. jedva čekam da se više riješim tog faksa, stvarno sam jedna od rekorderki u studiranju. ali barem sam se uspjela ufurat ponovo u to učenje (nakon jedno 3 godine zajebavanja i ne prilaženja skoro faksu)iako radim i nisam baš raspoložena za mozganje nakon posla :)
ajme, ne vjerujem da pišem o tome. idem ja radit rađe..
danas su babies u spunku. hmhmhmhmh.. malog mi nema, a sve mi se čini da nitko neće poželjet na to ić. kao zatvaranje močvare.. nek je zauvijek zatvore, ionako je čisto sranje!!!

Post je objavljen 08.07.2005. u 15:45 sati.