Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

ma srce moje ne budi luda, bit ce nam bolje sto puta na zadnjem sjedistu moga auta...

ovaj post je posvecen dvjema osobama za koje znam da nisu lude, sto se tice naslova;) samo tako naprijed! danas sam slusala dugme...probudila sam se i u glavi mi je bila dozivjeti stotu. a svaki put kad cujem tu pjesmu sjetim se crnog. jednom (mislim da sam bila sama tamo) ta je pjesma bila na radiju, a on se jednostavno raspojasao:) pjevao je i plesao u ritmu, ali sve to dok je radio. so much fun! ta me pjesma uvijek oraspolozi. ah, the memories....

sinoc su moje cimerice lumpale do tri. mozda i kasnije jer tada sam valjda, napokon, utonula u san. sjecam se da su ljudi ulazili i izlazili iz nase sobe, derali se...no more me being quiet in the morning jer se dizem prva. up urs bitches! opet sam imala neki ludi san. otkako sam ovdje, snovi su mi koma. sanjala sam vecinu naseg razreda, vedrana from next ulaz, komunjaru, jednog opicenog susjeda...s razredom smo nesto igrali u mom parku,a s komunjarom, starcima i davidom sam isla negdje. vec sam zaboravila. ali bilo je ludo. nedostaje mi moj mali braco i njegove gluposti. sigurna sam da se on ludo zabavlja. tako se da naslutiti iz njegovih mailova.

danas sam jos zivcanija nego jucer jer sutra imam prvi test. samo da to prode jer me cekanje izluduje. kupila sam si dva browniea. savrseni su. 100% cokolada. da ti poslije bude mucno. veceras opet imamo study break. more junk food...jeeej! ali, nije li sav taj secer dan prije testa los? glava kaze da jest, ali srce zeli jos:) obozavam cokoladu. it's almost as perfect as the big O ;)

da, jucer je ona cimerica (posessive bf 1) razgovarala sa svojim deckom na telefon kao sto radi i svaku vecer. i to satima. o cemu pricaju? nicemu. nesto kao ja i P. ali nasi su razgovori barem zabavni. nego, prica ona s njim na mobitel, ljubavne izjave posvuda, a u sobi je jedan drugi tip slata. outrageous, ha? taj novi tip, koji cak zivi blizu nje back home, je tako nizak...tek sam danas to skuzila. mislim da mi ne dode ni do vrata. mickey mouse club like. ne, i on je visi od ovog tipa. smijesno. ocito je istina da varanje nije varanje ako se nalazis u drugoj drzavi:)

N., pa jesi se ti to zapalila za tipa sa savrsenom bubom?:) bas mi je drago da vam je bilo lijepo. koncert sounds fun. idete na pase 10.7., u mocvari? i think they're playing. ne mogu vjerovati da ste srele the lost boys. nemoj mi reci da si pricala s ldb-jem...i'll kill myself. ne, necu, ali reci mi:) idem sad. cekaju me derivacije. samo da prode taj mutavi test. a zavrsni test mi traje tri sata. jolly.

tkalca! puno pozdrava. daj mi posalji svoju kucnu adresu pa ti posaljem razglednicu. moj mail ovdje je kbrajkov@fas.harvard.edu
bas mi je drago da si se javila. pozdrav svima u zagrebu;)

Post je objavljen 08.07.2005. u 01:21 sati.