Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kckc

Marketing

2 PUT

Danas sam ga dal 2put i to nit v rit, nit mimo (niti u stražnjicu, niti pokraj iste). U zadnjih 40 sati sam odspaval dvije dionice od po 2sata, a ostatak vremena sam provel u (m)učenju.
Gotovo. Tomislav. Spil bum ga, okrenulo bu mi se i onda idem spat. A možda ne. Ne? Ne. Dugo sam se ne napil. Moglo bi biti dobro u kombinaciji sa neispavanošću. Ajda bok.

P.S. ____I za početak kraja jedna uobičajenost iz kategorije «sve po starom», podkategorija «retardiran sam žešće i upravljam najvećom svjetskom velesilom»: naš najdraži Jura «Majmunska faca» Grmoliki jeste danas izveo nešto što (opet) u potpunosti opravdava kvalitetan prošlogodišnji izbor američke nacije – naime, vozeći se gradom (susjedstvo Edinburgha, Škotska) na vozilu koje običan puk naziva bicikl, naš protagonist se uspio sudariti u osobu policiskih oznaka, nanjevši joj time ozljede nožnog zgloba, zbog čega je dotična odvezena u obližnju bolnicu.
Bravo precjedniče, bravo nacijo bezglava – svi, svaki pojedinačno, može si čestitati na najboljem izboru precjedničkog kandidata ikad i to, ne zaboravimo, drugi put za redom.
A precjedniku želimo da se što prije uguši na krekeru, budući da mu to sa perecom (već prije) nije uspjelo.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 07.07.2005. u 19:04 sati.