Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goal

Marketing

Vieri u Milanu... Kovacevic u Besiktasu?

Christian 'Bobo' Vieri je novi clan Milana! Poslje mnogo nagadjanja i puno ponuda u samo nekiliko dana slobode posto je dobio raskid ugovora sa Interom nasao je novi klub. Bilo je mnogo ponuda, najizravnije su one iz Newcastla, Fiorentine i Reala. Vieri je ipak odlucio ostati u Milanu, samo je promenio boje svog dresa. Milan tako slaze respektabilnu postavu u zelji da se domognu 'skudeta'. Na njihovoj listi zelja je i Gilardino tako da Vieriu nece biti zacementirano mjestu u vrhu napada pored neprikosnovenog Shevchenka.


Druga vijest bi mogla biti ta da je Darko Kovacevic presao u Besiktas. Ili mozda nije? Konacna potvrda jos nije stigla, ali vrlo blizu su celnici Besiktasa konacnom dogovoru. Kovacevic bi trebao da zamijeni John-a Carew-a koji je otisao u Lyon.

ADD: Cini se da ce Gerard ipak ostati u Liverpoolu. I to za masnu lovu, dobijace 100 000 funti tjedno. I nije tako lose za prehraniti obitelj. Liverpool i navodno bacio oko i na Darija Srnu kojem sigurno ne bi bilo lose da ode na otok sto se tice para ali za igru je vec pitanje.



by Rodman




Post je objavljen 06.07.2005. u 14:12 sati.