Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

budim se, jutro je...

odljepljujem svoje okice, znajuci da je dan...kada boli vrat, uzasan. da, jutros sam se probudila s onom poznatom boli u vratu. savrseno. samo mi je to jos trebalo. ali, na kraju dana, mogu okrenuti glavu za cak 30 stupnjeva ulijevo. go me! N. knows how i feel, don't u babe?

nego, zanimljivosti. saznala sam da je ovdje jedan tip iz zagreba. how cool is dat? ali nisam ga jos upoznala. moram poraditi na tome...jedna cura koja je na mojim predavanjima ga je upoznala. navodno je zgodan. uuuu;)

jucer sam propustila vatromet. ali nije mi zao. vatromet kao i svaki drugi. isla sam ranije spavati jer sam jako umorna u zadnje vrijeme. i taj raspored jela...dorucak je ok, rucak do 2, a vecera do 7. samo pet sati izmedu dva obroka...ne moze to tako. treba mi vremena za probavu, ljudi moji:) i onda navecer oko 9 ostanem gladna i tada se jedu gluposti. i onda se pitamo zasto su ameri "ugodno popunjeni"...ccc. veceras sam bila na odbojci. kao, izvannastavna aktivnost type of thing. ne padne lopta a da se ne cuje "way to go!", "nice job!", pa clap, clap, clap. uzas! gdje je ono obicno slatanje? nedostaje mi to:) cure, znate na sto mislim. ono zbog cega idete sa mnom na muske utakmice. ali, ne fali toga ni u skoli, does it A. ? da, to:)

dobila sam nove SAT rezultate. 2020. nice number. iako sam ocekivala nesto preko 2100, ali i ovo je super. u petak imam prvi test. i'm freaking out! imam toliko pitanja, valjda cu to sutra srediti. bolje mi je. inace sam....piiiiiiiiiiiii



Post je objavljen 06.07.2005. u 01:41 sati.