Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

49. Evropský kongres go 2005 - Prague – 23.07. – 06. 08. 2005.

Svake godine krajem srpnja i početkom kolovoza se održava Europsko prvenstvo u gou. Ove godine taj događaj je u Pragu. Kao i obično je to festival goa. Glavnina je glavni turnir na kojem se vodi borba za europskog prvaka. To je turnir sa više stotina natjecatelja i traje tijekom cijelog trajanja skupa od dva tjedna.
Vikendom između dva tjedna aktivnosti se održava veliki vikend-turnir. Glavni i vikend-turnir se boduju za rating-EGF-e.
Pored toga održavaju se i natjecanja slobodnijeg prijateljskog karaktera (for fun). To je rapid turnir, rengo, ekipno, dječji turnir, turnir žena, parski go, brzopotezni go, na ploči 13x13 i 9x9, marathon, a održava se i prvenstvo Europe computerskih go-programa.
Održati će se i redovni godišnji kongres Europske Go Federacije.
Detaljnije informacije i prijave mogu se obaviti na adresi http://www.goweb.cz/egc2005/default.asp?lang=cz
Igrači goa Hrvatske ne planiraju zajednički odlazak na prvenstvo. Za takav pothvat nemamo finacijskih mogućnosti. Postoje pojedinačne mogućnosti igrača o vlastitom trošku. U svrhu toga je i ova obavjest s internet adresom. Na glavnom turniru ima mjesta za sve. Organizator će se širiti koliko je potrebno, ali je potrebno što prije izvršiti prijavu.
bl. Muradenu


Post je objavljen 05.07.2005. u 12:29 sati.