Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

brineta s harvarda iliti jos samo jedan tipican dan

jos jedan suncan dan. ali danas nije jos samo jedan tipican dan. ne,ne. danas je dan kad se stavljaju zastave na kuce. dan kada roditelji oblace djecu u crveno, bijelo i plavo. dan kada savrsene obitelji rostiljaju u dvoristima svojih savrsenih kucica u cvijecu. pogadate? danas je...4th of July!

za mene jos samo jedan tipican dan na harvardu. jedina razlika je sto danas nemam predavanje. no to me nije zaustavilo da se probudim u sedam ujutro i odem trcati. pa na dorucak (hrana je zacudujuce dobra ovdje; nakon onih splacina na UCLA-u prosle godine, nisam se ovomu nadala), pa opet na spavanje. ali moj dragi mjehur me budi svakih sat vremena. nista od nadoknade izgubljenog sna. negdje oko jedanaest, cimerice odlucuju da je doslo vrijeme da i one ustanu. mozda bih i ja tako da imam predavanja triput tjedno, popodne. ja imam tri sata matematike dnevno. derivacije, here i am. nije ni to tako lose. pocinje tek u deset pa imam vremena ujutro .danas cemo, u duhu ovog praznika, gledati vatromet. mislim da necemo do grada, previse ljudi. mozda odemo do rijeke i od tamo pratimo program. nisam se ni snasla, a upala sam u krug "popularnih klinaca". jer sve su mi cimerice tamo, a ljudi s predavanja bas i nisu druzeljubivi. ali snalazim se. making connections. nikada ne znas kada bi ti mogle zatrebati, rite?

*nedostaju mi billie joe & little drummer boy. ldb je, btw, ispao jako slatko na slikama. polako se privikavam na juniore. jedna je ostala ldb (even gave it a tattoo), a druga je jos noname. fakfejs je odavno ispao iz igre, ali billie joe je jos tu, zasad bez konkurencije.*

bas me zivo zanima sto sad rade moje goranke? kakvi su krsni momci? pogotovo odredeni krsni momak i odredena plavusa. malo zabave ne bi skodilo, ha?;)

Post je objavljen 04.07.2005. u 22:09 sati.