Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mathbaby

Marketing

Jos malo o komentarima...


Nazalost, vidim da su neki ovdje poceli komentirati iako nemaju svoj blog (prazan blog ne moze se racunati kao blog, ocito je da je on tu samo kao "workaround", da bi doticni "bloger" ipak postao svoje komentare, iako mu to, u principu, nije dopusteno.
Interesantna je potreba nekih ljudi da idu po tudjim blogovima i komentiraju ih, ali pri tome ne zele sami imati svoj blog! To me nekako podsjeca na one filmske ili muzicke kriticare koji samo popljuju ovoga ili onoga autora, govore mu "da je njegova muzika ili film smece", a sami nikada ne bi bili u stanju kreirati niti to "smece". Eto, to je ujedno i najvazniji razlog zbog kojega sam vec odavno bila zabranila postanje komentara onima koji nemaju svoj blog.

I, jos nesto: ja ovdje ne ocekujem nikakve komentare potpore ili slaganja sa mnom. Znam da je to iluzorno ocekivati ovdje. Cim netko smatra da je Microsoft super i da radi najbolji softver na svijetu, taj ce biti automatski popljuvan od strane linuxaske i smrdljive open-source falange, najvece teroristicke "organizacije" danasnjice, koja je odgovorna za najveci moralni i intelektualni pad cjelokupne IT industrije!

Ja mrzim Linux i smrdljive shupke iz open-source komjunitija! Ovo je moj blog i imam pravo to svima vama ovdje reci, jasno i glasno! Linux-kretenoidi, odjebite stoga odavde, ovdje nemate sto traziti!

Zivio Microsoft! Zivio George Bush! Zivjele zapadne vrijednosti! Zivjela intelektualna prava!

math_babyrolleyes

Post je objavljen 04.07.2005. u 17:37 sati.