Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirella

Marketing

NAJIRITANTNIJA ŽENA SVIJETA


Angelina Jolie je najseksipilnija, Eva Longoria najljepša, Jessica Simpson ima najljepšu kosu, Gwen Stefani najbolje noge. U 'naj' društvo ušla je i Paris Hilton.
Internetska stranica sexydesktop.co.uk provela je anketu među svojim posjetiteljima kako bi doznala koja žena im je najseksipilnija - Angelina Jolie, s kojom bi najradije bili zatvoreni u sauni - Angelina Jolie, s koje bi najradije lizali čokoladu - Angelina Jolie... Uz to, posjetitelji bi najradije da im je Angelina Jolie prijateljica te bi s njom najradije proveli burnu noć. Trijumfi Angeline u bilo kojoj kategoriji nikoga ni najmanje ne iznenađuju. Jedina koja je nakon ove ankete ostala posramljena je sveprisutna Paris Hilton. O njoj se zna sve, s kim se druži, koga voli, koji auto vozi, za koga je zaručena, gdje je kupila cipele, gdje će ljetovati, što jede njezin pas... A izgleda da to nikoga ne zanima.
Listi na kojoj ne žele biti našle su se i Britney Spears, Jordan, Jennifer Lopez, Abi Titmuss, sestre Ashley i Jessica Simpson, Madonna, Victoria Beckham te Pamela Anderson




Post je objavljen 04.07.2005. u 11:33 sati.