Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miskec4096

Marketing

Noć iguane

Susjedi s kata iznad su zanimljiva ekipa. Supruga ima 50-ak godina, od četrdesete je u penziji. Nakon kaj je otišla u penziju, rodila je drugo dete. Muž je umjetnik, izrađuje i prodaje nakit, a ima i, kak bi se reklo, osebujan stil odijevanja. Stariji sin je završil Primjenjenu i nemam pojma kaj sad studira, ali njeguje neki frajersko-testosteronski imdž. Mlađi sin ima oko 8 godina, hiće jajca kroz prozor u dvorišće i totalno je hiperaktivan. Jednom su kroz prozor doletili i njegovi crteži, koji odaju da ima nekih agresivnih sklonosti. Stariji voli popodne preludirati na pianinu. U svakom slučaju, nije nam dosadno s njima.
E, sad, prije par dana u kući nam je bil tip kaj tamani žohare. Dojde u stan, pošprica i ode. Slučajno je išel u školu s bratićem od moje stare, tak da si popričaju njih dvoje. I on veli da je bil kod susedih gore, i da su nabavili novog ljubimca - iguanu. Legvana, to jest. E, sad, to su u načelu simpatične životinje, ako si možete zamisliti da vam kućni ljubimac bude gušter koji je usto prilično neaktivan (frend iz Praga je imal legvana zato kaj mu je sestra alergična na dlaku, i taj je cele dane samo visil na zastoru, stajal na televizoru i slično - dok jednog dana nije opal s balkona na petom katu). Međutim, prije legvana su dotični susedi imali mačku koju bi znali hititi na stubište ako bi bila zločesta, pa je onda celu noć mijaukala po haustoru. Dobro, iguana baš nemre biti nekaj zločesta, ali zamislite si npr. situaciju da se vraćate doma usred noći, otvarate haustor, palite svetlo, a na štengama vam stoji omanja verzija zmaja i netremice vas motri.
No da, danas ne bum puno pisal, vratil sam se noćas iz Tvornice, s Novog vala - zapravo, ne noćas, jutros. Dok sam se legnul, već se potpuno razdanilo. Tak da nisam baš puno spal, a sad me već i glava boli. U zadnje vreme me stalno boli. Valda ne bum imal meteoropatskih sranja u životu...
Rekoh da bih od sutra trenal postati zanimljiv. Bumo vidli...

Post je objavljen 03.07.2005. u 23:51 sati.