Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Vrijeme reakcije i rekombinacije

Admiral's log. seadate 12.15..36..ma koj kurac..

Očito dok smo uživali u mirisima friško napudrane netom prošli mjesec oprane kože dobrih djevica koje su nam došle poželjet sreću te se napili s istima, kad je *netko* ucinio grešku života i života svoje djece drznuvši se taknuti nam sveti brod. Pošto se najbrže trijeznim i koitus mi najkraće okupira mozak jer sam ipak naviknut i baždaren, prvi sam uvidio što je posrijedi. Kao admiral našao sam svoju kapu jer nemogu bez nje naravno. velko žuto pero i sve. i organizirao kontraudar na besramnog kradljivca. Posada je bila mamurna i spremna u roku 15..37..neko vrijeme i manijakalnim povikom odredila početak kraja duše na našem brodu. Posebno bilježim intoksiciranost kapetana Addera jer dok je posada već krenula u potragu za priručnim brodom još nije mogao stajati na nogama. Naredit ću akciju u vidu procesa baždarenja kapetana na duže vremena na sve tjelesne otvore sve dok alkohol neće imati efekt ravan morskom zraku za njega.

Posada je u to vrijeme locirala pogodno plovilo za naganjanje otete mi PMS Lady Anerol te postupila s prijašnjom posadom po pravilniku, ovdje bilježim inventivnost Mfu. Yarr'nturia koji zaista zaslužuje nešto ekstra u svom grogu po povratku na brod. Novi brod, predivna 43 metarska fregata sa dual-mono-dual 2400 hp jedrima preimenovana je po kratkom postupku u 'Ye floating Larch'. Crewmen Mito se odmah bacio na lociranje izgubljenog nam plovila jer imamo ugrađeni đi-pi-es i tom sotonskom tehnologijom odredio smjer kojim ćemo da plovimo. Kako sam bio spriječen upravljati plovilom jer sam morao držati ruku u njedrima i stajati na svima vidljivom mjestu broda, kormilarstvo je preuzeo mali od palube koji se pokazao dostojnim živjeti još koji mjesec dana. odgađam njegovo bacanje psinama na neodređeno. Ali će morat izribat Lady Anerol od mirisa oskvrnuća i vanjskih čimbenika.

Nakon tri dana sustigli smo Lady Anerol i ugodno kordiniranom paljbom po volji onesposobili tek najnužnije; kormilo, glavni jarbol, spremište ruma, prednji dio kuhinje, stražnji dio kuhinje, spremište zlata, spremište srebra, spremište, kabine gusara, kabine prvog časnika i ogrebana je boja na friškoofarbanoj ogradi.

Ističem da je cijena popravaka zapisana i biti će podjeljena među odgovornima. Po količini štete bi se činilo da je borba trajala dugo, ali ispada da je posada imala nevjerojatne sreće i pri ispucavanjem samo jedne kugle koja je zapravo samo okrznula ogradu, brod se počeo raspadati. Daljnom istragom otkriveno je da je Lady Anerol patila od teže infestacije gljivica, glista (koje jedu drvo), podbuhlih čireva (od soli i vlage) te laganija dislokacija ikakvog vezivnog tkiva, koji su, suvišno je napomenuti, uzrokovali navedenu štetu. To pripisujem površnim neodržavanjem broda i krađom materjala od kojeg je brod napravljen za koju kriglu ekstra. Trošak će bit vraćen u obliku izronjavanja zlata i srebra sa dna zaljeva. i nešto bičevanja. i žigosanja.

Odmetnik nije nađen niti je nađen ikakav trag da je itko uopće bio na brodu. U mom osobno-ličnom iskustvu ovakve događaje je najbolje ostaviti na miru i pokupiti zlato.

Do nove žene, do nove luke.

Admiral Pauss
'you might be quick but my men are behind you'

Post je objavljen 03.07.2005. u 22:32 sati.