Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanjinsvijet

Marketing

Sanja, Prag, hoteli i seks

Dvije stvari koje su kod putovanja financijski najzahtjevnije i neizbježne su troškovi smještaja i transporta (postadoh kofer, čini se). Prijevoz - ajde još - ipak nekako treba stići na odredište. Al hoteli.. ne znam zašto je teško naći neku dobru i čistu rupu po pristojnoj cijeni. Ionako ne provodim puno vremena u sobi. Treba mi samo topli tuš i čisti krevet, za onih nekoliko sati sna potrebnih da preživim. Ni bogati doručak nije naodmet.
Sad, zašto to isto u malo većem obimu košta koliko košta stvarno ne znam.
Nekako mi ipak lakše to prihvatiti dok ja ne caltam. :)

U brošuri je navedeno veliko povećavajuće kozmetičko zrcalo. Čini se da je to jako bitni geđet ljudima koji imaju para. Gotovo jednako kao i satelitska TV.
Nije bilo čokoladice na jastuku, ali se predvečer pojavila šnita dinje, naranča i mineralna. Stiže sms. Pita Cimo jel se to plaća. Ne.. al plaća se sms. :D


Zidovi hotela su izrazito tanki. Ili im samo nitko nije objasnio da trebaju služiti i za zvučnu izolaciju. Možda i za to postoji neki prekidač.
Lako je naslutiti aktivnosti u obližnjim sobama. Uglavnom ništa posebno, udaranje vode o kadu, zvuk TV-a. Al taman kad sam se dovukla u sitne sate doma (čitaj: sobu), istuširala i bacila na krevet, počelo je neko lupkanje. Ajd dobro.. netko se zabavlja. Neće valjda dugo, kad već toliko tuckaju. Al ne.. trajalo je to.. ma.. neću pretjerivati, al skoro pet minuta. Sa nekoliko pauzi od 30tak sekundi. Valjda im je zbog tih pauzi uspjelo tako dugo u komadu. Morati ću reći dragom da tako probamo.:D
Razmišljala sam da tužim hotel za duševnu bol. Kako netko može svršavati na koji metar od mene, kad ja eto sama..


Malo o okolici hotela. Vrlo prijazni ljudi. Svi bi se rado družili, a ima ih svih rasa i oblika. Čak govore kratkim rečenicama, ne bi li olakšali komunikaciju.
Fak.. fak.. Čip.. Vaj not?:)

Sad da ne spominjem ovdje baš sve komplimente koje dobih šetkajući ulicom.:D

Od cijelog susjedstva, meni su se ipak najviše dojmili ovi primjerci (vidi fotku desno). Ne pričaju puno, al djeluju onako čelično.. čvrsto..


Post je objavljen 02.07.2005. u 22:12 sati.