Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Vjerin Party i Mizerni Parketar

Negdje usred noći počela je padati kiša, baš sam čitala o velikim europskim migracijama koje su zabile dva-tri čavla u lijes Zapadnog Rimskog carstva kada je počelo kapuckati. Zorom je već lijevalo kao iz kabla. Pljuštalo je do podneva.

Strava i užas! Danas smo trebali sjediti po dekicama u Riegrovyim Sadyima na partyju koji je organizirala Poetessa Vjera, a s ovom kišurinom, kam ćemo sad?

Srećom pa je Vjera bila poduzetna, nazvala pivnicu u parku, rezervirala tri stola i svakome poslala e-mail o promjeni plana. Tako da smo se na koncu ipak tamo našli, Pajo i ja, i još desetak manje-više poznatih ljudi.

Nakon četiri krigle piva i dva sata čavrljanja odvukli smo se kućama na počinak. Krava mi je pri povratku u nastupu neobjašnjivog oduševljenja, skočila na leđa i zablatila fejvorit bijelu majicu Toxic Little Bunny koju sam kupila na Moloko koncertu. Smrt Disi!!!

Inače, vijest dana je da je neki tip popizdio na parketara koji je u 15.30 h htio prekinuti s poslom i otići doma, na što mu je pobješnjeli domaćin uperio revolver u glavu i natjerao ga da posao završi!!!
Siroče je slagalo parkete još dugačka dva sata, a na koncu ga je nemilosrdni revolveraš natjerao da ispije flašu viskija! Valjda da kasnije ne bude siguran je li revolver kraj uha bio stvaran ili se samo dobro naroljao.


Post je objavljen 30.06.2005. u 23:44 sati.