Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenqueen

Marketing

Hi!!!! :-)))))))))))

Koliko se može vidjeti danas sam jako happy :-). Dobar mi je dan pa eto! Thanks za podrške i komentare, iznenadili ste me 25komentara. Baš sam se vratila iz kina, a nemam pjma o čemu da vam pišem pa ću o tom filmu! Pa kome se sviđa ok, a kome ne neka čeka novi post!!!!

Guess who? (Pogodi tko dolazi na večeru)
Percy Jones se brine za budućnost svoje kćeri Therese. Prije nego što je i upoznao njezinog posljednjeg dečka Simona, Percy ga je već provjerio: on ima odličan posao, dobra ulaganja i obećavajuću budućnost. No ipak postoji jedna problem: Simon je bijelac koji se namjerava oženiti njegovom kćeri.

Moj sažetak: (pojednostavljena verzija)
Simon je bijelac koji ima djevojku Theresu. Simon i Theresa idu kod Theresinih na večeru ne ispadne baš best. Ali Percy- Theresin tata se ipak nekako uspije složit sa Simonom. Na kraju se Simon i Theresa posvađaju i Simon se odluči vratiti u N.Y. Ali ga Percy zaustavi i Simon i Theresa se pomire!

Ok nije baš tako, ali bolje sam ovo napisala nego kratki sadržaj za lektiru a i zato nam služi internet, pa ovaj vam je gornji tekstić s interneta!
Film je dobar, romantična komedija ko i sve ostale, ali biste ju mogli ići pogledati, ako i zbog Ashtona Kutchera!!!!

Pozdravljam vas!!!! :-))))))))

a evo i nekih slikica


Image Hosted by The Image Hosting


Image Hosted by The Image Hosting


Image Hosted by The Image Hosting


Post je objavljen 30.06.2005. u 20:43 sati.