Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kruhsrce

Marketing

breskva puna smokvastog sifilisa

idemo pjesma na repeat!
iskašljavam ugruške nosnog izljeva.
pitam se dal je papirić zgužvani od SAGA bajadere postao čovjek kad ga se pojelo ili on samo tamo stoji u košu i čeka da ga gospodini smetlari ubace u još veće đubre?
ne znam nipošto papiriću.
šteta jer bi onda ga mogao reciklirati ali on je smeđi papir kao govno a pored njega stoji bijeli koji je kao djevica i čistoća i tako to sve pa naravno da ću prvo uzeti bijeli ali to je onda diskriminacija pa da ne budemo zli uzmimo smeđi papir naravno dok govorimo ili waikiki ili sonambulo,odaberi svoju sreću.

slušam si nekad vedre pjesme o samoubojstvima na svom uređaju za puštanje glazbenog zapisa i pitam se kako li je to samo lijepo. dali ćeš skočiti sa litice ili nećeš,junače pjesme! i onda krene nova glazba o novom samoubojstvu. taj ipak ne znam kako će se ubiti ali njega ko jebe pa će se zato ubiti.
kako samo opasne pjesme!
rekao bi im donesi mi vrećicu za smeće,crnu i onda ih tjerao da si biraju ko će smeđi govno papirić a ko će bijeli.
sandalice ako nemaju ne zamjeram im što se žele ubiti oni imaju japanke aaaaaaaaaaaaa
pa vi niste normalni neće snaša tamburaša
Zec sa bijelim ručnikom na čelu mahnio mi jebem mu ja ručnikom ejj i onda mi je htio bocom razbiti sve kraste na glave. nemožeš zajebo sam te.
jasam svoje krastice već sve pojeo
tako da je on bio treći za samoubojstvo no za tebe više nema papirića jebiga morat ćeš si pjevati waikiki. mantraj. bit će u redu.

i onda mi gumu loptu za žvakanje podaj u naručje da ju filantrop đono ne uzme odveć od mene krmačaaaa
elektrodu nisam dugo pomazio po milenoj bradavici a fenolftalein sve preveć uči za svoju apstraktnu misiju upisivanja svoje školice uči mali uči o waikikiju jer to ti uvijek dobro dođe ta zemljopisna navika da se ne izgubiš na putu znaš fenolftalein. zvat ću te skraćeno FENO da se ne trudim toliko jezikom vrludati vamo tamo.
al znaš šta ćemo ti i ja i ja i ti napraviti učiniti. ovako uzmi jednu kartu i nađi W S E N sjeverjugistokzapadEJ i onda na to pljuni i stavi u to lakmus papir a navr svega ko višnja na vrhu torte stavi ti KOMPAS pa mjeri
nek ti reče svu mudrost o kiselosti pojedinih mjesta i uživaj u vidiku
hrani mi kornjače dok me nema!

Post je objavljen 30.06.2005. u 19:08 sati.