Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

I FORUMAŠI POKRENULI PITANJE KONAČNOG PADA SANADERA

"Na konstiturajućoj sjednici županijske skupštine osječko-baranjske, Glavaš je najavio prijevremene parlamentarne izbore prije Božića, vidjeli smo u općirnom prilogu Slavonske televizije.
Da li je to, početak kraja Sanaderove vlade?
Znamo kako je Sanader uspostavio vlast, tko mu je u koaliciji.Nije izabrao HSP za koalicijskog partnera. Da li će mu to, sada biti presudno. Izgubio je srpske glasove. Bez obzira da li bili novi izbori ili ne, Pupavac i družina imaju sigurnost saborskih klupa pa im je svejedno za Sanadera, koji ih je "izdao". Sanader je izgubio 3 HDZ-ova glasa, a HSP je ovom koalicijom u OB županiji, naznačio početak lavine.
Sanader se bavio Europom i doživio fijasko, izgubio je glavu, nije POKRENUO Hrvatsku, nije pokrenuo unutarnji razvoj. Vidjeli smo štru kritiku Izvršenja proračuna od SDP-a. Da li će doći do apsurdne situacije, ako npr. HSP zatraži izglasavanje nepovjerenja Vladi, da li će Račan podržati Sanadera?
Glavaš nema drugog izbora. On MORA rušiti Sanadera jer bez toga, osvajanje Županije može biti Pirova pobjeda dok Sanader "drži kesu".
Nedosljednost i hdzeovska bahatost Sanadera sada dolazi na naplatu. Ne može se dugo, jeftinim trikovima održavati vlast, neprincipjelnim koalicijama, dodvoravanjima svijetu, varanjem sebe u konačnici.
Da li smo na početku novog burnog razdoblja?
Sanader za sada šuti."

Post je objavljen 30.06.2005. u 15:41 sati.