Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lanterna

Marketing

GRADEVINSKI RADOVI

Zahvalna sto na ovom svijetu zive zubari. Neopisivo mi je to drago. Aleluja!
Da je uopce moguce da medu nama obicnim smrtnicima zive i oni kojima je gust satima prckat po zubima, slusat taj krestavi zvuk busilice, smirglat plombe i grebat zute naslage. I onda ljubazno i najozbiljnije pitat :Koristite li tri puta na dan konac?
Draga teta zubarka, da sam ja tako temeljita ne bi vi danas cementirali most u moju celjust.

Dakle radi se o konstrukciji viseceg mosta montiranog, cementiramog i dobro zakucanog. Lijep je kao da je oduvijek trebao prisjest na moju gornju vilicu.Stoji.I bolje mu je da se nikud ne mrda jer sam ga platila kao zivo zlato. Na kraju krajeva,to je zlato.

Uz to neshvatljivo postojanje zubarskog naroda, zahvaljujem se beskonacno na tome sto postoji anastezija. Aleluja!Milina ziva.
Sjecam se nekih davnih skolskih pregleda u nasen Domu Zdravlja. I suza susjede Cernosek jer zubar je davao injekcije samo uz nadoplatu, sto je bilo skupo. I definitivnona na crno tada kada sam ja isla u prvi osnovne.

Srecom, danas su me dobro izboli. Nedam ja ni blizu ako i imalo sumnjam u osjetljivost mojih zubica. Ali jednom pod utjecajem 8 (citaj:osam!) injekcija ja sam vam izvrstan pacijent. Sto je,je!Zjevam kao lav pred ruckom. Bilo me u jednom trenu strah da cu se zagrcnut i sve ih odjednom progutat. I tetu zubarku i asistenticu i cement i mjesalicu i grablje i usisavace i onu lampu sto mi je vec satima przila mozak.

Nakon tretmana sam odbiciklirala doma. Otvorila svoju vjernu medicinsku ladicu, kad tamo nema Ibuprofena. Panika!
Trk do apoteke. Samo da stignem prije no sto mi pocne cukanje bola. Sve radim samo da ne boli, molim vas. Kupila ja za 1.93 eura paketic da me citavu noc cuva od bolova i brani susjede om mojeg zavijanja. Pa da se ovom prilikom i tom covjeku zahvaljujem koji se sjetio i Ibuprofen smislit. Pa koje to vidio. Alejuja!BRavo, majstore!

Za svoju iznimnu hrabrost i vise satno strpljenje tijekom gradevinskih akcija na mom osmjehu nagradila sam se CDom Mariah Carrey (za ime boga! sramim se, ali sto cu kad volim!)i pudingom od vanilije i svjezim jagodama.

E, al jeste znali da se moja teta zubarka zove Lolita?
izvrsno zar ne?

PS: ovako je mene ucila baba navecer izmolit jednu zahvalnicu, a ne stalno nesto iskat od gospodina boga


Post je objavljen 30.06.2005. u 00:17 sati.