Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pcelicamaja

Marketing

MOOOREEE MOOOREEE

Opet bi malo o moru, neide mi van iz glave. U tom malom mjestašcu di smo mi uglavnom puno stvari ne štima. Zato je valjda i dalje to malo mjestašce. Da štima, nahrupili bi turisti i više nebi bilo malo. Što ima svoje prednosti. Aliii...
Već godinama je na plaži malo igralište za klince. Ono...ljuljačke, tobogan i tak to. Potrgano, naravno. Čitava je još klackalica i penjalica...to se malo teže može potrgat. Ovo ostalo tak stoji...nit je za upotrebu nit da bi to ko maknuo. Iz godine u godinu. I ne kontam kak nikog to ne bode u oči...meni su skoro postale crvene kak me bockalo.
Pa su odlučili prokopat tuš do plaže. Jer ima jedan na tom igralištu...al taj tam nema smisla.
Pa je došao jedno jutro bager...idu oni skopat rupu za tuš. I niš...potegne bager par puta po betonu...umori se i ode Brankecu na pivu. I gotovo. Mislim....bio je 21.6, sezona još nije počela...čemu žurba. Ima vremena za tuš, jel.
Na plaži prek ljeta radi kafić. Al sad ne radi jer još nije ljeto. Oni ljeto računaju od 1.7 a ovu ekipu koja baš sad leži po plaži ne računaju pod goste. Ljetne.
Dakle...dođe do nas vlasnik birtije...i pita jedan frend..."kaj...pa di ćemo mi kavu pit..kaj je ovo?".....a striček se pristojno isprića da još nije stigao otvorit.
Baš si mislim......mogla sam u ponedjeljak nazvat šeficu i reč da nebum došla jer nisam stigla doć s mora.
Neznam jel bi upalio.....


Post je objavljen 29.06.2005. u 09:12 sati.