Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

SKUP - www.kampovi.ba - Ekološki kamp na rijeci Sturbi, Livno

Ekološki kamp
15. do 25. jula/srpnja
Rijeka Sturba, Livno
www.kampovi.ba
U Livnu će se na rijeci Sturbi od 15. do 25. jula/srpnja održati ekološki kamp. Do sada se prijavilo 30-ak sudionika, a mjesta za zainteresirane još uvijek ima. Ove godine ćemo pokušati izvršiti povratak riječnog raka na područje rijeke Sturbe. Dok smo prošlih godina radili na čistoći rijeke, ove godine ćemo je pokušati i oživjeti, a u tome će nam pomoći stručnjaci biolozi i ekolozi. Također ćemo imati i umjetničku koloniju, te ćemo posljednjega dana kampiranja organizirati i prodajnu izložbu umjetničkih djela sudionika kampa. Izložbu ćemo napraviti u centru Livna. Međunarodni kampovi su jedinstven oblik volonterskog rada koji nudi pozitivne i praktične načine okupljanja ljudi iz različitih zemalja i različitih kultura kako bi živjeli i radili zajedno na projektima koji doprinose lokalnim zajednicama i volonterskim organizacijama.
Volonterski kampovi pomažu poticanju tolerancije, razumijevanja, te rušenju predrasuda i stereotipa. Oni su kreirani kako bi podržali lokalne inicijative koje će se nakon kampa nastaviti. Svaka zemlja i organizacija ima vlastitu definiciju ciljeva i sadržaja kampova.
Na www.kampovi.ba možete naći kampove koji se organiziraju u regionu Jugoistočne Europe (zemlje bivše Jugoslavije + Bugarska i Albanija), kampove u Danskoj i Češkoj, gdje se neće naplaćivati VIZE. Iako odlazak na kamp nije u potpunosti besplatan, smatramo da je veoma povoljan i za naše uvjete.
Apliciranje na kampove se vrši on-line preko www.kampovi.ba.
Andrija Vrdoljak
Centar mladih Livno
E-mail: andrija@cmlivno.org
Web: www.kampovi.ba


Post je objavljen 28.06.2005. u 00:51 sati.